• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia a na którą masz wizytę ?????????????????? Bardzo mocno trzymam kciuki moze bedzie juz serdunio, albo choć 1mm dzidziuś ;-)

Małami jak sie czujesz dziś ???????????
Katka no Ciebie to Ja sie nie spodziewałam tak rano hihi ;-)
Karolcia w szpitalu juz pewnie !!!!!!!
Piąteczka moze jednak nie bedzie @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny tak sie zastanawiam od kiedy można miec takie małe skurcze przygotowujące do porodu czy jak to sie zwie przepowiadające ????????????? w Nocy miałam dość bolesne te skurcze co jakiś czas jak na @, teraz też mnie lekko cmi no i sie zastanawiam czy tak wczęśnie mozna juz to odczuwać :szok:

losiczka skarbie a jak chcesz zciąć ???????????? Mój jeszcze nie widział także korzystam ze mogę jeszcze mieszkać w domu, bo jutro mogę juz szybko sie pakować :shocked2:

reklama
Martuś udanych zakupów :-):-):-)

Ilonko wizytę mam na 12.45, ale później prosto do pracy idę i dopiero wieczorkiem będę, tak po 22. :-( A co do fryzurki, to myślę,że nie będzie aż tak źle, bo bardzo ładnie wyglądasz ;-):-):-) A co do tych skurczy przepowiadających, to nie mam pojęcia... Ale Katrina mówiła,że od dość dawna je miała...

Losiczko to Ci roboty dowaliła kobita... Powodzenia, a po fryzjerze pochwal się :-):-):-)

Sama nie wiem ale jak na krotko to tak zeby kity nie robic bo jak dluzsze to juz tylko kita :-p

Karolcia pisala . Najpierw wyslala mi zdjecie 3d Jagodki :-) az sie wzruszylam taka to piekna pamiatka. A potem zasmucilam :-( bo pisze ze ma mnostwo lekow i zastrzyki w brzuch :-(:-(:-(. Jak bedzie mogla to napisze mi co i jak .

Kochana trzymaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!

Zastrzyki na rozrzedzenie krwi zeby opuchlizna ze stop zeszla :-(

Ostatnia edycja:
Rozia, powodzenia na wizytce:-)

Malami, zrobisz furorę na tym weselu:-)Mam nadzieję, że ktoś będzie zwracał uwagę na pannę młodą, nie tylko na ciebie;-):-) Już chyba twoje choróbsko przechodzi:happy2:

Ilona, gdzieś wyczytałam, nie pamiętam gdzie, że już mogą się te skurcze pojawiać. Na wszelki wypadek łyknęłabym nospę:tak:

Też uciekam na zakupki.

Oj biedna :-( Ale najważniejsze,żeby wszystko było dobrze !!!!!! Trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam sie i ja
roszpunko ja tez zarzekalam sie ze mala nie bedzie z nami spala hahah, alee pochwale sie ze moja niunia dzis druga noc spala sama bo wreszcie zaczela plakac gdy jest glodna ;]

ilonko u mnie po 30tc sie zaczely dlatego bralam nospe i aspargin

rozia &&&&&&

truskaffka
przytulam mocno

asaiczek
niestety ja ci nie pomoge nigdy nie mialam

wybaczcie wiecej nie pamietam

a jezeli chodzi o nas to i ja i mala dzis troszku chorujemy wczoraj robilismy grilla i cos mi zaszkodzilo cala noc prawie spedzilam nad porcelana a dzis i mala nie czuje sie za dobrze brzuszek cos ja boli no i teraz bylam u niej i ulala wszystko co zjadla cala mokra luzeczko tez ehh tylko teraz nie wiem co moglo nam zaszkodzic bo kurcze nic takiego nie zjadlam zreszta to co ostatnio i nic nam nie bylo ehh :eek: a tak po za tym to zaraz pewnie przyjdzie znowu polozna ehh ciekawe ile razy jeszcze bedzie przychodzic kurde

Zagubiona, biedulki jesteście, może to jakiś wirus? Poza tymi mdłościami czujesz się dobrze?
A z położną można się chyba ugadać, niektóre przychodzą tylko raz. Tak 3 razy to norma u mnie.

reklama
Dzień dobry moje drogie

Katy ale zmiana :)) ciesze się że nie zaspałaś :-p
Rozia a może daj komuś znać smsem o wyniku wizyty bo ja tu zakwitnę i zwiędne do nocy :-(
Losiczko łooooooo matko ale cię dowaliła tą ROBOTĄ :eek:
Piąteczko wymiatasz normalnie :zawstydzona/y:
Roszpunko udanych zakupów
Asaiczek miłego dnia :)
Małami &&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki :))))))))
Ilonko jak się czujecie??
a mnie się w nocy śniło że urodziłam:tak::tak::tak: syna heh zobaczymy czy to proroczy sen :-p

przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłam :*:*:*:**: miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry