ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Rozia a na którą masz wizytę ?????????????????? Bardzo mocno trzymam kciuki moze bedzie juz serdunio, albo choć 1mm dzidziuś ;-)
Małami jak sie czujesz dziś ???????????
Katka no Ciebie to Ja sie nie spodziewałam tak rano hihi ;-)
Karolcia w szpitalu juz pewnie !!!!!!!
Piąteczka moze jednak nie bedzie @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny tak sie zastanawiam od kiedy można miec takie małe skurcze przygotowujące do porodu czy jak to sie zwie przepowiadające ????????????? w Nocy miałam dość bolesne te skurcze co jakiś czas jak na @, teraz też mnie lekko cmi no i sie zastanawiam czy tak wczęśnie mozna juz to odczuwać
losiczka skarbie a jak chcesz zciąć ???????????? Mój jeszcze nie widział także korzystam ze mogę jeszcze mieszkać w domu, bo jutro mogę juz szybko sie pakować
Małami jak sie czujesz dziś ???????????
Katka no Ciebie to Ja sie nie spodziewałam tak rano hihi ;-)
Karolcia w szpitalu juz pewnie !!!!!!!
Piąteczka moze jednak nie bedzie @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny tak sie zastanawiam od kiedy można miec takie małe skurcze przygotowujące do porodu czy jak to sie zwie przepowiadające ????????????? w Nocy miałam dość bolesne te skurcze co jakiś czas jak na @, teraz też mnie lekko cmi no i sie zastanawiam czy tak wczęśnie mozna juz to odczuwać
losiczka skarbie a jak chcesz zciąć ???????????? Mój jeszcze nie widział także korzystam ze mogę jeszcze mieszkać w domu, bo jutro mogę juz szybko sie pakować

drogim Paniom 

a tak po za tym to zaraz pewnie przyjdzie znowu polozna ehh ciekawe ile razy jeszcze bedzie przychodzic kurde