• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

VIOLA GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH ANTOŚ ROŚNIE ZDROWY
;-) :-)

losiczka
dzis Viola urodziła??????????

TO TERAZ CZAS NA JUSTYNĘ !!!!!!!!!!!!!!!! czyli kolojny chłopczyk, a potem moze bedzie ta dziewczynka :-)

reklama
Violu, no nareszcie!!!!! GRATULACJE!!!!! No i czekamy na kolejne zdjęcia kolejnego forumowego maleństwa!!!

Jane, to pewnie się gdzieś miniemy w tłumie pod Wawelem ;-);-);-)
A może jakaś kawa, jeśli będzie czas??? Jane, Róziu co wy na to???
Jak coś to piszcie! Ja będę miała net w hotelu i laptopa wezmę.

Martus milego wyjazdu
Sylwia spoznione ale szczere zyczenia STO LAT :-)
Ania jestem:tak: jeszcze kilka dni i bede miec wiecej czasu bo znajomi ida jutro podpisywac umowe i pewnie w sobote sie przeprowadza;-)
Karolcia normalnie jestem dumna z ciebie ale przyznam ze bylam pewna ze tak bedzie :-):-):-)
Viola ale wiesci super GRATULACJE ANTOSIA:-):-):-)
Piateczko co ja czytam ale szok:szok:....super i zaciskam kciuki za was :tak:
Jane milego wyjazdu do Krakowa .........nie czekasz na mnie:-(:-)???

Przepraszam jesli kogos pominelam ale tak z biegu pisze :tak:

może ja zaszaleje jutro hihihi :-D skoro taki dzień hihi :-D mąż akurat wraca dziś :zawstydzona/y:

piąteczko skarbie Ty sie boisz ???????? nie boimy sie, tylko do lekarza w miarę szybko moze, to da podtrzymywacz , a poza tym wtedy to byłas wycieńczona, przezyłas tyle strachu, tyle było płaczu, tyle nocy nie przespanych takze ciaza była słaba ale teraz bedzie juz inaczej, zobaczysz tylko musisz w to uwierzyc !!!!!!!!!!

reklama
Hej dziewczynki :-):-):-)

No dosłownie nie wiem komu najpierw gratulować !!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Piateczko gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-) Leć szybciutko do lekarza, to jak coś , to da Ci coś pomocnego ;-) Ależ się cieszę !!!!:-):-D:-)

Vila no Tobie tez oczywiście gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Kawał szczęścia masz do kochania :-):-):-):-):-):-)

Jane, kasia ja jeśli chodzi o kawusie to jak najbardziej jestem za :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry