Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo cięzko by było wszystkie zebrac, jedne dopiero urodziły, drugie beda rodzic a i kwestia kasy dla niektorych napewno jest nie bez znaczenia 

.a teraz czas na odpoczynek! truskafffka u mnie tez plodzenie trwa w najlepsze,oby to były nasze szczesliwe cykle!!!Rozia bidulko ale Cie meczy,ja przy moich Aniolkach nie mialam nic takiego na szczescie,mija siostra miała wymioyt i schudła przez to w ciągu 3 tygodni 4 kg,wiec dbaj o siebie Kochana i oby sie szybko skonczyły!dziama86 to oby @ nie przyszła,trzymam kciuki!!!Sylwia Krajewska witaj serdecznie!KatyB ale Ci zazdroszcze tych spotkan,fajnie byłoby tak sie wszystkie kiedys spotkac,ale bysmy poszalały! Ilonka Słoneczko a Ty jak sie czujesz,juz lepiej mam nadzieje:-).ale fajnie sie dzis pisalo posta,same gratulacje,oby juz zawsze tak było,same dobre wiadomosci i sukcesy! milego dnia Skarby moje.lece zarabiac na chlebus!