• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko Viola urodzila wczoraj o 14 20 i maly ma 55 cm 10 pt :-) MOJA DATA NASTEPNEJ @ ( oby nie he he ) 30 o6 2 razy w miesiacu he he dobre no nie ???

Piateczko bedzie dobrze kochana :tak::tak::tak: dawaj focie zdjecia.Ja nie widze twoich zdjec :-( tylko jakis napis :-(

Milego dnia dziewczynki :-):-):-)

reklama
losiczko właśnie nie wiem dlaczego. ja widzę zdjęcia w podglądzie wiadomości dopóki strony nie odświeżę a przecież wszystko robię tak jak do tej pory

hejka:-D:-D

o kurka, ale same super wieści!!!!!

Katrinka, Violka:-D:-D:-D GRATULACJE!!!!!!! kochane super:-D

Piąteczko:szok: oj kobieto, super!!! a tak sie bałaś że następna owu przejdzie koło nosa bez seksu:-p Gratuluję!!!:-D i spokojnie, teraz będzie dobrze - za co trzymam kciuki:-)

Dziama jestem:-):-) u mnie narazie bez zmian, ale humor wraca
(przeciesz nie pochlastam się przez cykle;-))

Ja wczoraj odebrałam wynik no i tak ja się spodziewałam czyli 0,6 w 22 dc..... no ale w środę jadę do gina:-):-)

Ilonka trzymam kciuki za męża:-):-) wiadomo już coś??? aha i nie choruj biedaku więcej:tak::tak::-)

Losiczko jak tych 650 chustek( oile dobrze pamiętam) zbliżasz się do końca??:-D

Sylwia witam:-) oo zbliżasz się do końca:tak: jak dla mnie to Pola się podoba:-)

Sylwia_d spóźnione ale szczere życzenia kochana:-), i oby już na następnej wizycie biło pięknie bijące serduszko!!!

Poczytam co tam jeszcze u was:-)

O i mam już nowy termometr:-)

Ostatnia edycja:
emotki nie wchodza , moze zdjecie da radę

test.JPG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry