• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Róża - fajnie że się odezwałaś nie podejrzewałam się o chlastanie odrazu ale wspominałaś o chęci ucieczki stąd :) a tego ci robić nie wolno cieszę się że już lepiej a do gina idziesz swojego czy jakiegoś nowego?
Piąteczko - superaśne te krechy :)

Co do tych spotkań to racja ale fajni byłoby kiedyś tak większą ekipą :) ja często bywam we Wrocławiu i Katowicach ktoś z okolic? :):):)

ja dziś w pracy:( a wszyscy świętują..... -musiałam się pożalić a co :) buzzzziole milego dzionka

reklama
Dziama idę do swojego prywatnie, zobaczę jak podejdzie do sprawy:-):-) w sumie nie mogę się doczekać ale też i boję się co mi powie:tak:

w pracy dziś???? o niee, współczuję:no:

Ja mam jeszcze jutro wolne:-):-)

Piąteczka a najlepsze że wszyscy mówią że lepiej wyglądam (bo ogólnie chuda jestem) ale co z tego jak ja się czuję źle z tą waga i "oponką":-)

oj.............

teraz się zastanawiam co mi m na urodziny zmaluje- he he- chociaż raz co by nie zrobił to mnie nie przebije.

a do gina polecę jutro bo nie wytrzymam- no chyba, że sobie gdzies wybył na długi weekend

:-):-) no napewno nie przebije.
Ja sie zastanawiałam i kaskę dostałam:tak:

Idź do gina jak dasz radę się wcisnąć:tak::tak: może siedzi na miejscu:-)

Spadam , zajrzę później:-)

Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Przepraszam,że wczoraj znikłam, ale m nawoływał juz do kąpieli, a później padłam...

piateczko no śliczne krechy masz :-):-):-) Także pędź jak najszybciej do tego lekarza :-):-):-)

sylwia, bo ja wczoraj nie zdążyłam złożyć ci życzeń i tak już spóźnionych :-(:-(:-( Ale teraz szybko sie poprawiam i wszystkiego najleopszego Cie życzę :-):-):-) Żeby maluszek rósł zdrowy z Twoim brzuszku i spokojnej ciąży i szybkiego porodu :-):-):-)

Roza no w końcu się zjawiłaś, bo już miałam list gońcy za Tobą wysyłać :tak: To czekamy na wieści od gina:-):-):-)

witaj sylwia K i gratuluję bliskiego porodu :-):-):-)

Katy no w moim przypadku lepiej jak pawik będzie, bo później mam spokój, a tak to mnie męczy cały dzień czasami...

A ja mam dziś i jutro wolne i jutro meczyk będę oglądac :-):-):-)

Rozia he he list gończy i psy tropiące:-):-);-), no oczywiście dam znać co i jak:-)

Jak tam mdłości??? dziś się obyło?

Mnie cały czas ćmi brzuch okresowo.... może w końcu sama przyjdzie, ale oby nie przed wizytą bo padnę:-)

Mój m czmychną na rybki, a ja sobie odpoczywam na bujawce w ogrodzie mmmmm super - uwielbiam tam przesiadywać. Tylko szkoda że nie mogę wziąć kompa z internetrm:wściekła/y:

reklama
witam wpadam na chwile puki sasiad w pracy hehe ja to mam z tym internetem ale do poniedzialku bliko.... ja jeszce 2 w1 codziennie mam akcje 2 h regularnych skurczy i parcie na tyleczek tylko nie wiem za kazdym razem mam po skurczu mam biegunke pierwszy raz mam cos takiego

gratulacje vilola katrina

piateczka widze cudne 2 krechy trzymam kciuki

witam nowa kolezanke na podobnym etapie co ja 4dni roznicy musze was troche ponadrabiac z czytaniem

pozdrowienia dla was wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry