• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza no dziś póki co jest ok :-):-):-) Ależ Ci zazdroszczę tego ogrodu ... heh... Ale za rok już będziemy na swoim mieszkanku i tam będę miała mały ogródek :-):-):-) Jupi :-):-):-)

Tomek i Justyna Ty już bliżej niz dalej :-):-):-)

reklama
a ja mam chwilke wiec zagladam ponownie:-).Dziama łacze sie z Toba w bólu bo ja tez w pracy:-(...Roza a mi wszystko w boczki idzie,mozna jak miesko na kebaba obcinać dookoła!!!Piąteczko piekniutki kreseczki!tomek i justyna to teraz czekamy na Twoje malenstwo:tak:! Ilonka i inne dziewczynki mądrzejsze ode mnie w interpretacji wykresu prosilabym o pomoc bo ja zielona jak sałata w tych sprawach i ni cholery nie wiem co i jak,wiec poprosze o podpowiedzi gdybym cos żle zaznaczyla ...dziekuje,wracam do robotki!

Witam pozdrawiam i odpadam
:((((( pierwszy dzień pracy był okropny dla mnie ;/ łóżeczko kochane już biegnę do ciebie :-D

odezwę się później miłego wieczorku życzę i całuję mocno :*:*:*:*:*

Tomek i Justyna no to już niedługo:-):-) czekamy na wieści:tak:, a biegunka to normalne....

Pamela he he boczki skubać:-) co do wykresu to ja spec nie jestem, ale poczekałabym do jutra na temnp:-)
albo postawiłabym na 12dc chociaż ta temp z 11dc taka jakaś wystrzelona:-):-) Ale ty masz płasko:szok: a myślałam że ja mam monopol na płaskowyże wykresowe he he:sorry:

Ania to odpoczywaj:-):-)

Roziu szybko rok zleci a wtedy.... będziesz się wylegiwać jeśli maluch ci na to pozwoli:tak::-)

A my z mężuniem umówiliśmy się dziś z przyjaciółmi:-D:-D i będzie się działo więc jutrzejszy pomiar na pewno będzie zaburzony:-)

Ostatnia edycja:
witajcie
Jesteśmy już w domku.

Po pierwszym falstarcie, gdy w poniedziałek się zaczęło, czekałam na spokojnie w domu i tak ok. 16-tej pojechaliśmy do szpitala (godzinkę czasu zajęła nam droga), na Izbie Przyjęć byliśmy o 17-tej, nie całe 15 min. KTG i położna kazała ubierać "dress" SE myślę kurde jaką sukienkę, ja tu na bal nie przyszłam... ale chodziło o koszulę do porodu, poszliśmy z nią na te sama salkę w której urodziła się Alinka (rozwarcie było na 3cm) i o 19.05 Kubuś (szok!!!! jednak Kubuś!!!) był już z nami.

Dziękuję wszystkim za gratulacje - GRATULUJĘ Violi i Piąteczce.

Jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam, ale nie jestem w stanie wszystkiego dokładnie nadrobić.

Ilonka - do tabelki - Kubuś miał długość 53cm.

dziama - czuję się dobrze, tylko trochę szwy ciągną, ale taki urok.... maluch super - je, śpi i zużywa pamperki, tylko Alinka musi się oswoić z nową sytuacją.
Niby wszystko jest OK, ale za wszelka cenę stara się zwracać na siebie uwagę - jest b. głośna i wszędzie jej pełno, bo chce być w centrum uwagi, ale brałam taki scenariusz pod uwagę (mam na szczęście Persen hihi).

Potrzebuje trochę czasu i się oswoi :) tata pewnie dumny ze syn co? Szybkiego powrotu do formy życzę :) i zagladaj do Nas w miarę możliwości:) całuski dla Kubulka

o jest zdj na czerwcowych dzieciaczkach :) kochaniutki jest :)

Ostatnia edycja:
Piąteczko bardzo sie ciesze ze jakos sobie to poukladalas:tak: przeciez czekalas na tą chwile tak długo:-)
Roza fajnie ze doszlas do takiego wniosku :tak:wlasnie po to tu jestesmy zeby sie na wzajem wspierac ;-)
Dziama ja mam rodzine w Katowicach:-)ale szczerze to nie trzymamy jakiegos szczegolnego kontaktu :sorry:ale moze ty sie pokazesz w okolicach Krakowa, Rzeszowa :tak:
Rozia ty sportsemnka taka jestes:szok:????
TomekiJustyna to czekamy :tak:
Pamelcia dzieki za zaproszenie...troche sie naglowilam czy to napewno ty :-D
Ania mowisz ze az tak ciezko bylo:sorry:???? Przywykniesz:tak: ...a za chwilke znow idziesz na wolne tak???
Katrina ale fajnie ze juz z Kubusiem w domku koniecznie nam wrzyc zdjecia....ciotki czekają :-D

Reszta dziewczynek pewnie sobie odpczywa i swietuje z rodzinami:tak: ja dzisiejszego dnia nie czuje :sorry:bo u nas normalny dzien pracy brrr.......

Lori bardzo dlugo sie nie pokazywala:-(

reklama
Katy Rzeszów trochę daleko więc musiałabym motać nocleg itp mam koleżkę w Rz-wie wiec musiałabym się tam zakotwiczyć na dłużej a nie bardzo czasowo z urlopikiem w sierpniu będę mieć ale na Krakowską kawusię chętnie bym się pisała jakby coś :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry