• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no katy miałaś rację... nie wiele miałam do poczytania;-)

katrina gratuluję jeszcze raz Kubusia!!!

rozia meczyk jutro to podstawa:tak::tak: już mam pomoce zakupione (koszulka, kapelusz, flaga;-)) i będę wzorowym kibicem:-p co do spotkania to nie wiem czy będę mogła tym razem. Jedziemy do szwagra zobaczyć jego 2 tygodniową córeczkę... Będziemy w Krakowie dopiero w sobotę. A wam pasuje tylko jutro?? Dajcie znać co i jak to może się jakoś umówimy :tak:

reklama
Jane ja w sobotę mogę jak najbardziej, ale dopiero koło 18, bo do 17.30 jestem w pracy i potrzebuję ok. pół godziny,żeby dostać się na rynek:-)

zmykam spać, kolorowych Wam życzę :-)

Ostatnia edycja:
witam tak na szybko z łóżka!

weekend spędzamy u teściów więc będzie mnie więcej z wami. jupi!

katrina jeszcze raz gratulacje! Kubuś jest śliczny. teraz życzę szybkiego powrotu do formy i pociechy z synka. szybko ci poszedł poród. tylko zazdrościć

violka dla ciebie również gratulacje. w końcu się doczekałaś

resztę popiszę jutro. teraz idę spać. dobranoc

Agnes - po prostu po pierwszej wyprawie do szpitala i powrocie bez finału, postanowiłam sie już tak nie spieszyć, bo bez sensu.
Spędziłam w szpitalu ostatnie 2 godzinki przed przywitaniem Kubusia, bałam sie tylko, czy zdążymy, bo od nas do szpitala godzinka drogi i to mnie stresowało najbardziej.

Dziama moze sie i uda w tym Krakowie ja bede w pl tydzien bez meza :-)wiec moge jeden dzien przeznaczyc na wypad do Krakowa....moze i Jane sie wybierze a Rozia sie dolaczy;-);-);-)
Agnes milego odpoczynku wracaj szybko :tak:
Katrina jaki z niego sliczny bobasek......jest boski :-):-):-) i ta minka:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ty jak sie czujesz...znajac ciebie to pewnie szpulasz juz po domu jak maly samochodzik :laugh2:

Dziendoberek :-):-):-)

Katrino jeszcze raz gratuluje :-):-):-) Synus przepiekny ( oj jak ja ci zazdroszcze :happy:) ale pamietaj ze z Kubusiami to jest pelno roboty he he tzn oczy trzeba miec do okola szyji :-D no ale bedzie mamisynek he he.

Katy suwaczek sobie zmien kochana :-) widze ze tempusia spadla troszke ale do @ jeszcze to moze sie podniesie :-)

Dziewczynki te szmatki to masakra. Szyje 100 szt dziennie ,Przy maszynie 10 godz a siana za to tyle co kot naplakal :-( ale nie chcialam odmowic bo tego jest kilka tysiecy :szok: ja sama chalupniczka i boje sie ze jak sie wycofam to juz roboty od nich nie dostane:-( wiec zaciskam zeby i szuram

Milego dnia :-):-):-)

Piateczko i jak tam dolegliwosci ciazowe ??? Tescior przepiekny . Fluidki dawaj :-D:-D:-D

Witam

Katrina Kubus jest naprawde wspaniały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech sie zdrowo chowo !!!!!! A Alinka sie musi do nowej sytuacji przyzwyczaić !!! :-)

Ja szybko chciałam napisać wiadomość od Violi i kogoś Wam przedstawić !!!!!!!!!!!

Jeszcze muszą zostać w szpitalu pare dni bo Antoś dostał infekcji jakiejś i za szybko żółtaczki takze niestety pobyt w szpitalu sie przedłuża, Viola biedna juz 3 tydzien tam siedzi wiec ma dość, ale ważne aby Antoś był zdrowy, te pare dni juz szybko napewno im zlecą !!!!!!!!

a oto Antoś w pierwszej dobie !!!!!!!!- cudny prawda ??????????????????? Taki mnie widak powitał po otworzeniu oczu hihi :-)

resize_image_970958741.jpg

Dzień dobry dzień dobry!!!

Katrinko- Kubuś rewelacyjny, a minki robi pierwsza klasa ;)

Viola- gratuluję Antosia!

Piąteczko- jak ja Cie rąbnę to się uspokoisz!!! kombinuj na ten dzień ojca, a nie zadręczaj się złymi myślami. Limit nieszczęść masz juz wyczerpany i teraz będzie dobrze.

Katka-
użyłaś podobnego stwierdzenia jak mój dyrektor ;) że też był pewny, że potwierdziłam formalnie coś co było oczywiste ;)

agnes, Ilonko, pamelo, Losiczko- :-D

dziama- ja przepraszam, ale ja chyba nie dam rady na to spotkanie, zresztą to chyba trudne by wybrać dogodna loklalizację dla wszystkich ;) ponadto jesteśmy tak rozrzucone, że całodniowe podróżowanie z brzuchatym jest chyba mało przyjemne. Ale pomysł fajny- kibicuję Wam z całego serducha!

witam nową szaloną ;)

Miłego dzionka wszystkim życzę.

violu katrino - chłopcy boscy

karolciu dziękuję za kopa w dupę

losiczka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ proszę bardzo

reklama
Hej kobitki:-)
Losiczko myslalam wczoraj zmienic ale w sumie dopiero go poprawie po jutrze jak @ przyjdzie bo sama nie bylam pewna ile bedzie trwal ten cykl poprzedni mi sie wydluzyl o 2 dni :tak:a na plusika nawet nie licze jestem realistką:tak::tak::tak:mierze tylko dlatego ze mam brac BRufen dzien przed @ bo inaczej juz bym rzucila ten termometr;-)
Ty mislas powinnas sobie zrobic stronke i po roznych portalach sie oglosic i napewno mialabys mase zlecen :tak::tak::tak:a nie takie charowanie za marna kase
Ilonka dzieki za wiesci od Violi niech szybko wraca a Antoś jest poprostu boski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Karolcia widzisz czyli poprostu wszyscy w ciebie wierza tylko tobie tej wiary brakuje :tak: musimy nad tym popracowac kochana:tak::tak::tak:
Piąteczko a ja???????????:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry