• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam drogie panie
jak dobrze ze jutro sobota :))))
Piateczko gratuluje!!!!!!!!!!!!!
Katrina Viola śliczne dzieciaczki
ja już nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę moje malenstwo :))))
malenstwo urządziło sobie sale gimnastyczna z mojej macicy aż mnie cała boli jakbym miała jeden wielki siniak tam aż poczułam dzisiaj jak sie rusza :szok::szok:
Pozdrawiam was gorąco

hejka :)

zgłaszam że ja z okolic Krakowa !! jakieś 35-40km od Krakowa w stronę Oświęcimia :p

W pracy siedzę, do 17:30, chłopaki już w domu, chłodzą piwko, najmłodszy w rodzinie wystąpi podczas meczu w stroju piłkarza i z trąbką:-D a mamusia z tatusiem będą dopingować z piwkiem w ręku i na gole odśpiewamy "kokokoko..." i poleczkę zatańczymy:-D

Dziama ogłaszam że akcja "płodzenie" w tym cyklu zakończona...czas na seks dla przyjemności:-D
a u ciebie jak?
Sylwia K witam :)
Pamela pięknie płodzicie, chwali się:tak:
Piąteczka piękne kreseczki na teście i wieści od gin!!!! ślij fluidki ślij:-D
Roza byle do środy ;)
jaki termometr? (wiem, pewnie już pytałam:sorry:)
Ania odpoczywaj ile wlezie ;)
Sylwia dobrze że się uspokoiłaś :)
Karolina udanego weekendu bez Pani T. ;)

Kubuś Antoś ..nasze chłopaki są cudne!!!!

piąteczko gratuluję więc oficjalnie. bardzo się cieszę. teraz dużo odpoczynku, dogadzania sobie.

ja się chyba dzisiaj totalnie wynudzę. w ogóle nie kręci mnie to Euro a jestem teraz na to skazana. chyba zamknę się w sypialni i małą drzemkę urządzę. wpadam wieczorkiem

m mnie nienawidzi za przepowiadanie wyników- a ja kaskę zgarnę hi hi- zaraz następny- też mam obstawiony:-D

sylwia- za wcześnie

Aniabuchowicz maluszek zapewne dopingował dziś Naszych na Euro :):):)
truskafffka- u mnie nadal bez @ testuję ponownie w ndz a w pon dzwonię się umówić do gina albo z powodu 2 kresek albo z powodu braku 2 krech i małpy jednocześnie tak mi przyszła bratowa kazała uczynić studiuje Położnictwo:) więc robi za moje ciało doradcze hehehehhe tak czy siak moj M przyjezdza na weekend więc sexy sie na bank odbędą :):):) super ze na Kraków sie piszesz:) jakoś nie wiem czemu ale wydaje mi się że charakterki TY Katka i Piąteczka mamy podobne tak cos czuję ;)
agnes2704 też twierdziłam że mnie euro nie kręci a skończyło sie na tym że u siostry sama przed tv siedziałam i kibicowałam a reszta grillowała z okazji 18nastki siostrzenicy i tylko zaglądali
od czasu do czasu:)
piąteczka heheheheh kurczaki tych meczy troszkę będzie można przyrobić grosza:) a mężuś uświadomiony że tata zostanie czy osobiście jak wróci się dowie????

reklama
Piateczko dziekuje bardzo za fluidki zagarnelam :tak:
Rozia u mojego brata na razie wszystko oki jak bedzie tylko tak dalej to juz bedzie super
Sylwia bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku teraz juz ciezaroweczka jedz pij i rosnij

Nie wiedzialam ze mozna glosowac codziennie......a tak w ogole to o co chodzi z tym głosowaniem:eek: bo ja ciemna masa jestem ......wiecie ja ze wsi
Karolcia a jakie wloski chcesz sobie zrobic????? Fajnie ze jedziesz do mamci tam masz oaze spokoju prawda???
Agnes niebiesciutkie fluidki.....super biore kazda ilosc i w kazdym kolorze
Piateczko ale swietne wiesci ciesz sie i dogadzaj sobie a maz juz wie????
Ania mowisz ze maly siatkarz rosnie
Dziama mowisz ze i z ciebie taki pieronek??? Przyznaj sie co ostatnio zbroiłaś????
Truskaffka czyli ty do kompletu na kawke w sierpniu sie piszesz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry