• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dzień dobry dziewczynki

katy, dziama - mąż nie wie i postaram sie , żeby się nie dowiedział aż do dnia ojca, ale jak mówiłam będzie ciężko i liczę na pomoc teściowej w tej sprawie hi hi. najgorsze, że nie tylko mój długi jęzor może mnie zdradzić. obudziłam się z cycami ja u pameli anderson i wisze od szóstej nad porcelaną

Witam
Ja tylko tak szybko sie pojawiam i znikam , bo mam dziś sporo roboty.... zaupy wieksze z mamuśką także troszkę nam zejdzie pewnie, potem zaplanowałam pierogi i uszka na obiad także bede siedziec przy tym następne pół dnia , no ale mąz lubi strasznie wiec jak wróci wieczorem to sie ucieszy :-)
Piąteczko gratuluje oficjalnie słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahhhhhhh zrobiłaś mi wczoraj smaka na pizze pieronie wiesz ??????????

Aniu a jeszcze pare dni temu pisałyśmy o ruchach, a tu proszę JUZ ????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale szybko !!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wybaczcie ze tylko tylko, ze nie każdej odp ale lece sie szykować pomalutku, no a poza tym chyba Jaś mi sie rozłoży :-( juz kaszle, takze inhalator idzie w ruch zaraz !!!!!!!!!!!!!!

MIŁEGO KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

więcej mnie bedzie pewnie od poniedziałku juz...........ale i tak widzę ze tu cichutko bardzo !!!!!!!!! NO ale długi weekend wiec nie ma co sie dziwić !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :-):-):-)

Ja też tylko na chwilkę :-):-):-)

piateczko bardzo dobrze Cię rozumiem... Mam nadzieje,że jednak nie będzie Cię aż tak bardzo męczyć ...

Ilonko no to zdrówka dla Jasia i udanych zakupów :-):-):-)

Katy no to super,że brat się trzyma :-):-):-) Oby już tak zostało :-):-):-)

Ja zaraz do pracy zmykam, a taaak mi się nie chcę :-(:-(:-(

Piąteczka :) czyli jakiś planik jest :) wiesz zawsze tu możesz wygadać żeby cie jęzor nie świerzbił :)

Mój M siedzi już w pociągu jedzie do mnie dziś nie z kwiatkiem czy czekoladkami a testem hehehhehe bo jutro mam powtórzyć a zapomniałam wczoraj kupić:) więc romantyzm jak tra lalala. a ja dzis w pracy trdycyjnie do 22 więc pewnie będę zaglądać miłogo dzionka

hej dziewczyny:-):-)

Piuąteczko no to gratulacje!!!!!!!!!!! i... trzymaj język za zębami he he;-)

Katrina, Viola super maluchy!!!!!!!!!:-):-):-) witamy na świecie:-):-)

Katy no postanowiłam się nie przejmować tyle na ile to możliwe:-):-) też chyba coś przegapiłam z głosowaniem:tak:

Dziama czekamy na wynik, ja chyba bym nie wytrzymała do juter:-)

Losiczko biedaku, obyś szybko sie z tym uporała:-D:-D

Truskaffka a to taki czarodziejski termometr:-p:-p z dwoma miejscami po przecinku;-)

a ja dziewczyny doszłam do siebie:-) wczoraj zwlekłam się z łóżka o 16tej, tak zabalowałam w czwartek:szok: dawno tak się nie doprawiłam....

Nasza Maja chyba ma alergię:-( oczy ma tak czerwone i katar że ho ho, dziś wyprosiłam w aptece zyrtec :-) bez recepty, oj biedna .....

Jak możecie to zerknijcie na wykres - chyba po owu u mnie, fakt tempka marna ale może:-(

Miłego dzionka:-D:-D

reklama
Witam szanowne panie

jak dobrze że dziś sobota bo pojawia się problem a mianowicie nie wiem jak ja będę pracować do końca października :(( jakaś masakra po prostu nie daję rady!!!! no ale wyjścia nie mam pracować trzeba bo nikt mi kasy za darmo nie da (a szkoda :-D)
tak właśnie wczoraj z koleżanką sprawdzałam książkę urlopową i zostało 4 miesiące pracy :))) tylko hihihi

Roza to trzymam kciuki za owu &&&&&&&&&&&&&&
Sylwia jak sie czujesz
Katy heh zobaczymy co z naszego maleństwa wyrośnie:) a jak tato się czuje??
Piąteczko buzia na kłódkę ;-)
Katrina oby maleństwo rosło zdrowo i spokojnie dla ciebie
Ilonko to jeszcze nie takie regularne ruchy tylko dlatego że mnie bardzo bolało to miejsce to poczułam jak się odbija tam :))) poza tym jak sprawdzam tętno to też czuje jak ucieka :)))))

pozdrawiam was wszystkie bardzo cieplutko

ZZagubiona możesz podać jeszcze raz ten link bo ja myślałam ze to tylko jednorazowe głosowanie i teraz nie moge znaleźć albo może która z dziewczynek mi pomoże:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry