• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Małami - CLO( Clostilbegyt) pomaga jajeczku rosnąć i pęknąć. MOja znajoma nie miała owu ciągle po odstawieniu anty, ciągle musiała wywoływać @ luteiną, wiec poradziłam jej aby załatwiła sobie CLO ( ale to jest tylko na receptę) ale lekarze sie nie kwapili aby jej to dać tylko tak olewały sprawę, no i teraz pierwszy cykl brała ( przez 5 dni) i od razu piękną miała owu, i dziś ma 15 dzien po owu i nadal brak@ tempka skoczyła, no ale test negatywny nadal :( No ale ja nie trace nadziei ze CLO jej pomogło albo pomoże :-)
Kasia nawet mi nie mów :szok: Boże...... a wydawałoby sie ze własnie firmy kurierskie są bezpieczniejsze od poczty a tu takie cyrki ........ !!!!!!!!!!!!!! Faktycznie coraz gorzej sie dzieje, bo ja nie raz zamawiałam i było wszystko OK a teraz takie cuda na kiju !!!!!!!!
Sylwia jakby sie poszło prywatnie to co innego ale szkoda kasy, jak jest OK to sie nie martw, moze w tej drugiej przychodni bedzie szybciej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agnes raz jest wiecej raz mniej nas,.... zależy od dnia własnie !!!!!!!
losiczka o kurczaczek....... współczuje kochana :szok:

NO i wózio juz do mnie jedzie !!!!!!!!!!!!!!!! HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agnes dziękuje za zaproszenie:) a to ty chyba pisalaś o nudzie kochana szydełko polecam :):):) o ile masz cierpliwość do takich rzeczy, moja siostra np wystarczy że widzi mnie i 2 siostre z szydełkiem w łapie a już nerwów dostaje sama nie musi nawet zaczynać robić:)
Ilonko to jak już dotrze to pochwal się tym wóziem
Losiczko łolaboga 500:szok: ale co tam chustki ja trzymam &&&&&&&&&&&& za gola Eurospoko :)
Małami dawaj te foty :)te grzeczne już widziałyśmy teraz pokaż te ze skoków przez płot :)

Powiem wam tak ide w poniedzialek prywatnie na usg czasami mozna wydac troszke kasy a i tak wiem ze jest dobrze bo mi sie przypomianlo ze on powiedzial ze teraz d sie nie oplaca bo dzidzius jest za maly jak bedzie wiekszy.

a co Ci sylwio? bo może czegoś nie doczytałam

ja też zaraz będę musiała iść do pieczary m go nakarmić- bo tam z głodu dziś padnie

jak wrocilam od gina to mi strsznie nie dobrze bylo i slabo niewiem co sie dzieje ale czasami juz sie boje kierowac bo az oczy mi sie zamykaja pod czas jazdy :baffled:
Mam nadzieje ze to szybko minie bo dlugo tak nie pociaggne ;/
Piateczko a ty jak sie czujesz kochana ??

dzięki- fizycznie ujdzie, niech żyje no spa- humor za to mam o niebo lepszy bo moja teściowa to chodzacy spokój i to się udziela, a spędziłam z nią cały dzień- no i przy małych mi pomogła bo juz myślałam, że mnie zamordują

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry