• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasia to ja mam chyba obrzęk lipidowy częsciowy:-) bo faktycznie jak schudne to gora ciala mi zleci najszybciej a nogi...czytaj uda na samym końcu i to zawsze tylko troszke....kurcze nie wiedzialam ze takie cos istnieje :szok:......a ćwiczenia tez nie zabardzo przynoszą różnicę:zawstydzona/y:

reklama
Witam sie i ja bardzo późno ale dopiero teraz o tej godzinie w miarę funkcjonuje
Chce tylko powiedzieć ze u nas wszystko dobrze :))))

Pozdrawiam was gorąco i całuje mocno
ucalujcie ode mnie dzieciaczki poglaskajcie brzuszki a staraczki do pracy ;)

Piateczko tule mocno :(

hej kochane:-)

Jak po wizycie??? a no nie jestem zadowolona chyba.... zbadała mnie i jest wszystko w porządku na usg, mówiła że nie będzie mi dawać nic na stymulację skoro mam do 38 dni cykle i że badanie progesteronu po 21 dc tak wyszło bo było za wcześnie, i nadal byłam w pierwszej fazie cyklu.
Dostałam tylko duphaston (1 op tylko) mam brać od 22dc przez 10 dni, a teraz mam czekac na @.
Aha w piątek jeszcze raz zbadać progesteron.
A jak będzie niski??? nawet luteiny mi nie starczy na wywołanie bo mam resztkę a duphastonu szkoda:no: ehhh dziewczyny

Poczytam co u Was.

Witam się z rana!

Katy, hahahaha taka już niestety nasza kobieca uroda, że ciężej nam zrzucić tłuszczyk (w którego nadmiar u Ciebie kompletnie nie wierzę) z ud, pośladków i brzuszka, ale to można zasłonić spódniczką i jest git. U mnie sytuacja wygląda troszkę inaczej i w grę wchodzą tylko spódnice do ziemi i długie spodnie.
Aniu cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku. Odzywaj się częściej!
Roza_, jak wizyta???
Sylwia, no to niefajnie, że w tym gabinecie nie ma USG i trzeba robić osobno i osobno się umawiać, ale ważne, żeby gin był w porządku.
Roszpunko, bardzo fajna ta spacerówka!
A co się dzieje z Rózią??? Haloooo!!!!

A ja mam mega stresa przed wizytą. Jeśli mojemu ginowi kiepsko pójdzie badanie przezierności karkowej, to chyba pójdę prywatnie na to USG genetyczne.

Edit:
Roza_, właśnie doczytałam, ja powiem jedno: ZMIENIAJ GINA I TO BIEGUSIEM!!!

Miłego dnia Wam życzę!!!

Kasia_es chyba tak zrobię... nie wiem :no:
Mam opakowanie duphastonu i jak je skończę to pójdę do innego chociażby się skonsultować.... muszę poszukać jakiegoś..
A teraz czekam na @ i jutro badanie ale po wykresie sądząc się nie doczekam, bo marne te temperatury....

Dziewczynki ma może któraś luteinę na zbyciu??? mi zostały tylko 2 tabletki:-( mało wrazie co.

kłapciu skoro p doktor mówi, z duża i jest dobrze to znaczy, że tak jest i hura!

sylwia 14 lat córka, 8 lat synus, 2 l i 5 mies córcia, 1 i 4 synuś

roszpunka no to pewnie będziesz się musiała do szwagierki uśmiechnąć bo ta znajoma chyba coś ściemnia

katy Ty to potrafisz hi hi

a ja wczoraj utknełam w jaskini- i choc ja nie mogę to było super.........
później przyszli do nas nasi przyjaciele na meczyk i się skończyło źle hi hi- dziś umieram na chorobę zwaną kacem- ała

ojej Piąteczka wiem co czujesz - ja przechodziłam meeega kaca w zeszły piątek:tak:, myślałam że umrę:-)
a moje dziecko wtedy wymyśliło gofry:wściekła/y: szok

Karolina dzis chce mi sie wyć normalnie.... muszę zmienić tor myślenia o wczorajszej wizycie:-(

reklama
Roza_, zobaczę na ile mi gin da dziś receptę, to pewnie będę mogła Ci odstąpić z pół opakowania, bo jeszcze trochę mi zostało. Mam podjęzykową.
Karolciu, to fajnie, że Jagódka rozwija się prawidłowo, oby tak dalej!
Piąteczko, ładnie, ładnie! Już takie ekscesy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry