• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

roza była taka impreza, że :szok: mama zrobiła nam śniadanko z zestawem na ta chorobę , więc pewnie zaraz mi przejdzie. muszę m zanieść kacowy koktajl mamusi do łóżka bo mi bidok zejdzie

reklama
Witam
Katka heheh Ja tak samo sie zaliczam do tej drugiej grupy !!!!!!!!!!!!!! :sorry2: Przykre ale prawdziwe :dry:

Roza złotko ja mam tylko 5 tabletek jeśli by Cię to uratowało to nie ma sprawy moge wysłać Ci !!!!!!! NO i chyba ja tez bym zmieniła lekarza - jeśli masz taką szansę !!!!!!!!!!!!!!
Karolinko a to jednak nie taki leniuch z tej Jagódki jak nie chciała sie bardzo pokazać :-) co do wagi to chyba nie jest aż tak źle. dla porównania moje dziecie w skończonym 27 tygodniu ważyło 1185kg także w sumie identycznie :-) Wizyta ogólnie udana ????????????????? POchwal sie ile masz na plusie :-) NO i moze wstawisz zdjęcie brzuszka :-)
Kasiu kciuki za wizytę słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&& a dlaczego myślisz ze moze źle pójść lekarzowi badanie ??????????
Roszpunka spacerówka podoba mi sie jeszcze bardziej niz gondolka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-) Ale Maksiu bedzie mieć fuuuurę :-)

Gdzie sie podziewa Lori, axarai ?????????????

Ostatnia edycja:
Ilonka, Kasia ratowałoby mnie:-) dziękuję.
Kasia nie pójdzie źle badanie,:-)

Piąteczko oo to nie jest tak źle, ja nie mogłam się zwlec z łóżka do 16tej godziny:tak:

Dziewczyny może ja nie potrzebnie na własną ręke brałam lutkę jak owu nie było i przez to tak wszystko rozregulowałam :no: a teraz wychodzą ładne kwiatki buu

Ostatnia edycja:
roza ciekawe o której mój m się zwlecze hi hi. Najgorsze jest to , że ta koleżanka zaprosiła mnie na babski wieczór za tydzień- jak pomysle to juz mi niedobrze

Roza_, nie mów tak! Lutka, to zupełnie inny hormon i zupełnie inaczej działa, więc branie lutki na wywołanie @ nie mogło wpłynąć na brak owu.
Zmień gina i koniec! Jutro dam Ci znać, ile będę mogła Ci odstąpić.

Co do tego badania, to na stronie znanylekarz znalazłam bardzo mało negatywnych opinii n.t. mojego gina, ale niestety jedna z nich dotyczyła właśnie tego USG genetycznego i dlatego trochę się boję. Wiem, że są ludzie, którzy specjalnie piszą negatywne opinie na stronach internetowych i może właśnie tak było w tym wypadku, ale obawy mam. Doszłam do wniosku, że dam mu szansę i jeśli dziś wszystko dobrze mi objaśni to ok, a jeśli nie to po prostu odżałuję te 200 zł i pójdę prywatnie :baffled:

roza koktajl dopływa i juz mi lepiej

sylwia czasem jak byłam sama teraz to miałam ochotę trzasnac drzwiami wyjśc i nie wrócić:no:

kasia es z tymi opiniami to różnie bywa - wiem to z autopsji bo czytam opinie na temat mojego m. ma same pozytywne a jedna pani, która sama sobie zawaliła sprawę napisała kupę bzdur

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry