• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hejka
Gwiazdy
:-):-):-)
Aniu, Kasia ma racje musisz troszke czesciej sie pojawiac:tak:..........obiecujesz???
Karolciu kochana wybacz ale ja chyba albo nie doczytalam albo juz slepa jestem:zawstydzona/y: bo nie doczytalam ze mialas wizyte:zawstydzona/y:.........ale oczywiscie wiesz ze bardzo sie ciesze jak Jagódka jest zdrowa i rosnie jak na drozdzach:tak:....waga super........no i takich wiesci zawsze czekamy:-)
Kasia nie kus bo ci pokazre zdj moich nóg:-D..............&&&&&&&&&&&&& za wizyte
Sylwia dobrze ze idziesz prywatnie ja bym tez nie wytrzymala tyle czasu :no:nie bedac pewna ze wszystko oki
Ilonka a co z twoim wozkiem??? Przyszedl już????
Roza ja bym zmienila gina....moze kolejny powie to samo ale wazne zebys wyszla z gabinetu z poczuciem ze nie jest zle ze on nad tym zapanuje i ze masz leki w razie czego....i przede wszystkim zebys wiedziala co sie dzieje z twoim organizmem
Roza ja mam ale nie wiem jak moglabym ci przeslac zeby sie nikt nie doczepil......musze popytac.....:tak:
Piateczko ty nasza szalona kobitko:-D ale masz racje nie ma sobie co odmawiac:tak: ..........a ja jestem pewna ze predzej czy pozniej z takiej milosci owoce beda
Truskaffka potfory niezle:tak: ale jaka cena niektorych :szok:

Dzipoki ja mnie sie nie chce do pracy chyba sobie ja skróce dzisiaj...a co????????:-D
Bo mam w planie golabki bez zawijania:-):-):-)

Truskafffko, potwory są świetne :-):-):-)!!!
Piąteczko, no właśnie dlatego daję na razie szansę mojemu ginowi, bo czasem to klient/pacjent zawini, a potem obsmaruje tego biednego usługodawcę!
Roza_, nic się nie martw, lutkę postaram się jutro wysłać.
Katy, i tak pewnie bym stwierdziła, że za takie nogi to mogłabym zabić ;-);-);-)

karolina, już pisałam, że ktoś mnie poprosił o opinię na temat wózka, dlatego wstawiłam te zdjęcia na forum. Wybaczcie mi ten uczynek.
Szkoda, że nie zobaczymy tym razem Jagódki. Zazdroszczę ci tych zdjęć. U mnie krucho z kasą i nie mogę sobie pozwolić na 3d.

ilona, dziś twój wózek będzie????

roza, ja też bym poszukała innego lekarza na twoim miejscu.

Ostatnia edycja:
Kasia no właśnie, u mnie tez było podejrzenie PCO, ale hormony wyszły ok i nie bardzo to pasowało pod to PCO
zobaczymy jak dalej będzie, cieszy mnie że gin zadziałała od razu i kombinujemy z hormonami ;) teraz po tej kuracji jak ciąży nie będzie, to może też na Clo wyląduję
czekam na wieści po wizycie ;) i trzymam kciuki, wszystko będzie ok ;)
Sylwia czyli dobre wieści :) badania pewnie masz do zrobienia, no i oby do kolejnej wizyty ;)
łosiczko łoooo tyle dobrego, że czas oczekiwania na II kreseczki szybciej zleci
Katy trzymam kciuki za dietę, szacuneczek ;)
ceny potffforów niezłe
Roza eee kurde, no ale gin wie że ostatnie cykle bezowulacyjne były i nie chce z tym nic zrobić?????
do dupy...
Piąteczka fajną masz ekipę w domu :) z kacem wiesz jak jest...nie wygrasz :p
Karolina no to Jagódka ładnie rośnie :) oj na zakupy łatwo kasa leci :p
Ilona czekamy na wózek!! ;)

Roza dzięki za adres jutro jak nie bedzie padać to skoczę na pocztę a jak nie to w poniedziałek :-)
Karolina woooow.....widze ze się rozkręcasz z zakupami dla Jagódki :-) pochwal sie co kupiłaś !!!!!!!!!!! :-)
Sylwia a jutro masz wizytę ??????? Bo tak mi podawałaś ze jutro wizyta jakaś jeszcze !!! wiec juz zgupialam którą datę mam do tabelki wstawić :confused:
Roszpunka Katka dziś ma być wózeczek !!!!! czekam jak na szpilkach bo nie wiem czego sie spodziewac bo to w koncu używany wózio a nie nowy !!!!!!!! :sorry2:
Katka jak sie czuje tata ???????????? mmmmm., ja mam w planach zrobić w sobotę gołąbki ale zawijane :-p '
Roszpunka jak sie Maksiu urodzi to bedziesz się wpatrywać jak w obrazeczek..... a lepiej te pieniazki wydac np na coś dla NIego niz na to 3d :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry