• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczko jakaś przebudowa jest i przez 2 tygodnie teraz czyli do 30 czerwca a potem nie bedzie tez pod koniec lipca !!!!!!!!!!! kurcze akurat na sam termin porodu :-(

reklama
hejka jestem, czytam was i mecz oglądam:tak::tak:

ilona to rzeczywiście kicha z tym kurierem ale wiem z doświadczenia bo akurat w pracy mam kontakt z kurierami, że oni niestety klientów indywidualnych często tak olewają:-( :-( ale ja wysyłam zawsze UPS przez tą stronę Najta�sze us�ugi kurierskie - tanie przesy�ki zagraniczne i mi�dzynarodowe. Tani kurier od 12,99z� i nie miałam nigdy problemów... ale to chyba też zależy od konkretnego kuriera.

piąteczka to fajny koktajl, że tak stawia na nogi:tak:

karolina widzę, że szał zakupów rozpoczęty... jak ja wam zazdroszczę, że już możecie kupować:-(:-( my mamy jeden wolny pokój i czeka taki pusty na małego lokatora... już jak mnie fantazja ponosi to sobie wymyślam, jak go urządzimy ale m nie chce nic jeszcze kupować .... ja nie mówię o rzeczach typowo dla dziecka tylko np. jakąś komodę albo półki, coś małego żeby już cokolwiek tam było ale kurcze on nie chce... i tak o roku w pokoju stoi jeden fotel, stara ława i pudła.

coś miałam jeszcze pisać ale zapomniałam.....

Dzięki Jane za stronkę, następnym razem jak bym coś zamawiała to zamówię na tej stronce,
Powiem szczerze ze dziwne ze wczoraj kurier odebrał wózek a do dziś nie mam na stronie statusu gdzie sie znajduje !!!!!!!!!!!!!!!!!! I to mnie dziwie bardzo, jak jutro rano tez nie bedzie, to juz nie wiem co robić......!!!!!!!!!!!!! Bo do DPD sie dodzwonić nie mogę :-(
NO nic jutro rano sie okaże czy bede miec status paczki jako do DORĘCZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kasia ale CZAD ( jak to mówi nasza małami hihi ) !!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! w 12 tygodniu dopiero sie ujawniły ?????????? szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wcześniej nie było dwóch dzieciaczków ???????? :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry