• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskaffka no niby tak:-):-), no własnie więc może coś w tym jest im bardziej chcę tym tego nie ma. Trza wyluzować:-D:-D

Roszpunka no pójdę do innego, przed zajściem w pierwszą ciążę właściwie się mną zajęła i od razu zaszłam, a teraz podejście że ho ho.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję kochane! Fotki mam niestety mało wyraźne bo i sprzęt nie najlepszy, ale rano w biurze wrzucę na skaner i wstawię. W przyszłym tygodniu będę szła prywatnie na to USG genetyczne (lekarz sam zalecił, bo na tym sprzęcie zwłaszcza w ciąży bliźniaczej nie byłby w stanie zrobić tej przezierności karkowej), to może będę miała lepsze fotki.
Żebyście widziały minę mojego m ;-);-);-). Ja wpadłam w histerię i zaczęłam się śmiać, a on to chyba mało nie zemdlał.
Lekarz też był w szoku, najpierw, że w pierwszym miesiącu leczenia od razu zaszłam, a dziś, że przy najmniejszej dawce CLO od razu bliźniaki, więc mu powiedziałam, że dobrze, że ta dawka nie była większa ;-)
A teraz mamy historię pt. "jak dwukrotnie zaskoczyć rodzinę jedną ciążą" ;-)

Roszpunka tak to prawda posciel miała byc od rodziców ale juz sama nie wiem czy warto dać za posciel 350zł ????? jak mozna dać ok 100zł i tez bedzie ładnie....... !!!! bo do kojca nie trzeba ochraniaczy, falbanek maskujących baldachimów itd , a pare osób mi odradza łózeczko drewniane bo to dziecko moze np sobie rączkę czy nóżkę miedzy szczebelki włożyć i no złamać albo ząbki wybic wgryzając sie w drewno :baffled: takze kurcze dać 350zł i potem moze miec same problemy ........ dlatego juz sie zastanawiam bardzo głęboko czy ten kojec nie bedzie i ładniejszy i bezpieczniejszy no i tanszy przede wszystkim !!!!!!!!! takze przemyslę sprawę z męzem jeszcze ,,,,,,, poza tym miałam juz i ja kupić buteleczkę, rożek usztywniany ( bo jeden mam od znajomej ale zwykły nie usztywniany) kocyk (posciel do wózka kupie po porodzie juz bo i tak sie nie przyda w sierpniu a poduszeczkę mam do wózka ) pizamę do szpitala, torbę, itd to musze sie wstrzymać bo znów problem z kasą ........ ehhhhhhhhhh
To lwiątko tez mi sie podoba :-) U mnie Jaś i mąz to WAGA ( obydwa w pażdzierniku urodzeni) a teraz Ja i dzieciątko bedzie LEW :-) i fajnie jakby sie jeszcze w lipcu urodziło ;-)
Roza oby nowy lekarz pomógł ;-)

Kasia ale to co na ostatnim usg widzę ze było 1 dzieciątko a teraz juz 2 ..... jak to mozliwe ,,,,,, jedno sie schowało za drugim ?????? Jak to lekarz wytłumaczył ....??????? nieżle ,, hehe :-)

Ostatnia edycja:
No właśnie Ilonko chyba tak było, że sobie maluszek jeden za drugim siedział, a poza tym, jak ma 8 mm, to chyba można też przeoczyć malucha, jeśli nikt się go nie spodziewa. Dzisiaj lekarz też przecierał oczy, bo pokazywał nam małego pływaka, jak sobie macha rączkami i nóżkami, a potem popchnął głowicę dalej i było: "Zaraz, zaraz... Hmm... Niemożliwe..." :-D:-D:-D

A my jesteśmy oboje dalej w szoku!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry