• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pamiętam, że Lori dowiedziała się o swoich kurczaczkach w 9tc, też były tak przytulone, że nie dało się ich razem zobaczyć, tylko osobno:-) No właśnie,ciekawe co u niej...
kasia, niesamowite:-)

Ilona, te kojce rzeczywiście są super. Są bezpiecznie, to fakt. Teraz są takie z przewijakami, półkami itd w komplecie, lepsze niż drewniane łóżeczka.
Ja za tą pościel "od teściowej" zapłaciłam 119 zł, więc nie tak dużo.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny!
Jestem tu nowa i od razu mam pytanie do Roszpunki.
Pisałam do Ciebie na maila z zapytaniem o wózek. Widziałam,że dodałaś zdjęcia spacerówki,ale napisz mi proszę,czy to był dobry zakup?

Kasiu najważniejsze aby wszystko było z maluszkami dobrze,,,, zeby sobie spokojnie i zdrowo rosły :-) Widzisz raz a porządnie ,,,,,, :-) a teraz własnie moja przyjaciółka ( kazała CI pogratulować ) sie troszkę obawia ze moze i ona miec bliżniaki po tym CLO od Ciebie hihii :-) co prawda tempka jej idzie ciągle w góre a ma juz termin @ ale nadal nic nie wiadomo!!!!!

Roszpunka te z przewijakami i półeczkami są droższe a i mnie jakoś te kolorki nie wszystkie pasują, za szare nijakie, a to co wysłałam link bardzo mi sie podoba, no a przewijak to ja mam i zwykły taki na łózeczko i taki specjalny do kojca jeszcze po Jasiu takze fajnie by było jakbym znalazła tą półeczke osobno do kupienia , ale nie moge znaleść :(
Ta Twoja posciel bardzo mi sie podoba !!!!!!!!!!!! no i tania !!!!!!! :-)

mania, zmieniłaś konto?? Dziś zastanawiałam się nad tym podnóżkiem. Patrzyłam dziś na dziecko koleżanki i stwierdziłam, że taki maluch nie dosięgnie nogami do tego podnóżka. Takie maleńkie dziecko nawet nie da rady siedzieć ze zwisającymi nogami. :tak: A lżejsza spacerówka sprawdza się lepiej jak dziecko jest większe, każda mamusia ci to powie. Ta rama plus siedzisko to jest jednak ciężar. A te małe spacerówki mają cienkie rurki i właściwie tylko kawałek materiału do siedzenia dla dziecka.
Nie chcę ci nic sugerować. Nie wiem jak wózek będzie się sprawdzał w terenie. Sama mam nadzieję, że dobrze. :tak:

GRACO KOJEC.PODRÓŻNY.CONTOUR PRESTIGE APPLE RATY (2402668650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest boskie, ale cena zwala z nóg trochę...:baffled:

ha ha. a jak losiczka lub ja machniemy sobie mnogo? to dopiero by była jazda! np trojaczki he he. miałybyśmy drużynę koszykówki i to z rezerwowymi:szok:

Roszpunka niestety muszę patrzeć na cenę. Ten wózeczek jest ładny i w dodatku ma wszystko co bym chciała. Ja mam termin na początek lipca (trochę wymuszony) i myślę,że spacerówkę będę używać dopiero na wiosnę. Może do tej pory dziecko będzie mialo już dość długie nóżki i dosięgnie do podnóżka ;)

Witam
Ja tylko na chwilkę . Chciałam oznajmić ,że wróciliśmy dziś do domku,mały jest słodki i grzeczny, może jutro znajdę chwilkę,żeby was choć troszkę nadrobić.
Pozdrawiam serdecznie

reklama
Ten kojec przepiękny :-)
Kontaktowałam się z byłą użytkowniczką takiego wózka. Pisała,że ogólnie jest ok tylko miała problem z odbezpieczaniem gondoli i innych części. Aaaaa....i jej maluch wypadł dwa razy ze spacerówki,ale nie wiem z jakiego powodu. Może pasy nie takie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry