• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

alosiczka to juz całkiem przyszyta?
021.gif

reklama
witam:)))))
a u mnie dla odmiany śliczna pogoda:tak::tak: przynajmniej tyle ;-)

kasia m zrobi badania, żeby sprawdzić czy te witaminy coś pomogły bo jeżeli nie to trzeba będzie coś innego spróbować... możliwe, że będziemy musieli liczyć na medycynę bardziej niż na naturę:-( ale mam nadzieję, że nie i jednak naturalnie się uda!!!!!

choć patrząc na mój wykres z tego cyklu to ciężko w to uwierzyć... sama już nie wiem co o tym myśleć???

karolina współczuję ... nie wiem co jest dziś bardziej dołujące, ja że nie mogę zajść czy ty że się tak z tą babą męczysz???

Karolinko ja też musiałam odciąć mojemu G pępowinę - a w sumie jego mamusi ... Też lubiła go z kasy oskubać ... aż pojawiłam się ja i mu zabroniłam dawać jej pieniądze za wszystko z czego nie korzystał ... np płacił za telewizję N i internet gdzie go nie było całymi dniami ... a ta się cieszyła bo jak sama powiedziała "ona żąda żeby on ją utrzymywał - nie koniecznie oddawał całej wypłaty, ale ona też go utrzymywała" :szok: żałosna baba która w życiu nigdy nie pracowała żeruje na swoich synach ... jak zabrałam jej G to tylko powiedziała że nie odda mu jego plazmy ... a teraz nie pozwala dorosnąć średniemu ... chłopak ma 22 lata a ona traktuje go jak dziecko a jak słyszę text " moje misie Krzysie" to mi się chce zwracać wszystko co jadłam ... bez urazy

Witajcie - ja juz po sniadanku a z rana jeszcze w lozeczku pomyslalam o naszej Justynie - ciekawe co u niej moze juz tuli Swoje malenstwo ?
Wczoraj przyszlo nam lozeczko - przystawka z materacykiem wiec teraz czas zrobic wreszcie jakas liste bo sierpien zbliza sie wielkimi krokami. Karolka u mnie tez pochmurno wiec i nastroj taki - ale mimo wszystko milego dzionka

Dzień dobry:-):-):-)

Jeszcze nie zdążyłam nadrobić wszystkiego bo m mnie przegonił z kompa, a później poszłam spać... Ale z tego co zdążyłam nadrobić, to:

Piąteczko bardzo mi przykro,że się nie udało, ale widzę, ze silna z Ciebie babeczka i jakoś dajesz radę :*

Kasia no moje gratulację !!!!!!!!!!!!!!!! Tego się nie spodziewałam :-):-):-):-):-)

idę dalej nadrabiać :-):-):-)

Witajcie :)
Ja narazie sie trzymam w miare ale zobaczymy jak dalej bo wieczorem to czulam sie koszmarnie ;/
Karolinko wspolczuje sytuacji i trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo. &&&&

reklama
karola trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&

ja już po kawce i czas wracać do pracy:-( ale jakoś ciężko bo koleżanka przyniosła mi książkę kucharską do mojej cudownej maszyny i teraz nie mogę oczu oderwać od tych pyszności:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry