• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Karola doczytałam i oczywiście jeszcze mocniej zaciskam kciuki :-):-):-)

piateczko wracając do akcji w restauracji, to jak mąz wrócił dałabym mu soczystego całusa,a jak byśmy wychodzili, to puściłabym wszystkich przodem,żeby mnie nie słyszeli a do Pań powiedziałabym,że oprócz kasy jest zajebisty w łóżku :-):-):-) Prawda jest taka,że co byś nie powiedziała,to i tak by swoje myślały, a tak przynajmniej miałabyś satysfakcje z ich min :-):-):-)

sylwia, ja tez miałam sterawszne mdłości i wymiotowałam,a w piątek, to w ogóle było apogeum, ale dzieki wyjazdowi do mamy odkryłam co jest ich powodem, a mianowicie nie mogę jeść szynek :-):-):-) Mama miała jakąs nie za bardzo mi smakującą, więc jadłam tylko chleb z pomidoremi było ok. Jak kupiła w poniedziałek szyknę i spróbowałam, to za chwilę musiałam iśc na spotkanie z porcelanką, więc przestałam jeść szyknę i jest ok :-):-):-) No i od mięsa wszelakiego mnie odrzuca...

Marysiu, to czekamy na zdjęcie łóżeczka :tak::tak::tak:!

Sylwia, to dobrze, że dziś samopoczucie lepsze.
Róziu, też bym się chętnie tak zakopała w książkach.... Ehh, pomarzyć mogę ;-). Hahahaha, witaj w klubie fanów kanapek z pomidorem, ja do tego dodaję jeszcze serek Philadelphia i jest cud miód, to moje stałe śniadanie w pracy od kilku tygodni :-). A mięso już mogę w ograniczonych ilościach i tylko po południu.

Jane, mówiłaś o thermomiksie? Mi się marzy, ale mam nadzieję, że jak już trzeba będzie robić zupki i soczki to mój m da się przekonać, bo póki co jest anty :baffled:.

Ostatnia edycja:
Kasai na szczęście już skończyłam całą sagę, bo już dość miałam... Nie mogłam się oderwać i niewyspana chodziłam, to raz, a dwa,że wszystko inne sie nie liczyło :-):-):-) A tak skończyłam i mam spokój :-):-):-) Teraz wezmę się za Wiedzmina, ale,że juz któryś raz go będę czytać, to nie będę się tak zawieszać na nim :-):-):-)

Dziewczynki trzymajcie kciuki, bo jest szansa,że kupimy auto w tym tygodniu :-):-):-) Czekam na info o cenie, oby mnie nie powaliła.....

Idę się ogarnąć i na zakupy jakieś

Ostatnia edycja:
rozia a jaką sagę czytałaś bo chyba mi umknęło?? kciuki za autko!!!

kasia tak o termomixie mówiłam:tak::tak: uwielbiam go:))) mój też był anty bo cena powala ale moja mama nam zrobiła prezent na nowe mieszkanie i go zafundowała :tak: bo inaczej też bym nie miała. Nie wydałabym tyle kasy na robota kuchennego. Przynajmniej nie teraz. Ale jeżeli ktoś ma kasę to polecam. Jest super. I właśnie zupki dla dzieci małych robi świetne:-) i w sumie mój m już się przekonał do niego...i mówi na niego pieszczotliwie termodziad :-D:-D

rozia dobrze że wyczaiłaś co ci szkodzi i tego unikasz:))

witajcie! dzisiaj od 5 rano u nas burze i lało. dopiero po 11 troche sie przejaśniło i przestało padać. i przynajmniej dało się z domu wyjść. a już myślałam ze cały dzień w łóżku przeleżę. no ale całe szczęście że przeszło bo depreche można złapać

karolcia cieszę się że rozmowa ok. i nadal trzymam &&&&&&&&. ja już nie wiem jak zmienić twoją sytuację w domu. liczę że jak Jagoda się pojawi mąż zmieni nastawienie. póki co sił życzę na codzienną przeprawę z teściową

marysia to czekamy na zdjęcie łóżeczka

jane oj termomix też by mi się przydał. no ale na razie kasy brak. więc będę czekać na twoje kuchenne szaleństwa

Karolciu, no mam nadzieję, że wynik rozmowy będzie pozytywny :tak:!
Jane, zazdroszczę tego "robota", ja to chyba w przyszłym roku na głowie stanę, żeby tylko go mieć!
Rózia, to powodzenia przy zakupie auta i pamiętaj: klima to podstawa ;-);-);-). My pewnie będziemy musieli zmienić auto na początku przyszłego roku.

reklama
Jane sagę zmierzch czytałam :-):-):-) A ja mam tak,że jak sie wciągnę w książkę, to nie moge się oderwać....

Karola no ja teraz nie mam klimy i powiem Ci,że w dłuższej trasie tobardzo mi jej brakuje, więc bardzo bym chciała aby jednak była, ale najważniejsze,żeby autko było dobre no i najważniejsze,że z wiadomych rąk pochodzi, więc będziemy wiedzieć co i jak z nim...

a ten thermomix to za ile chodzi??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry