• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

karola oczyma wyobraźni widzę juz mamusie w tej roli- mam nadzieje,że się nie pogniewasz
docu0275.jpg

reklama
Piąteczko tak mało mnie ale jakoś weny brak do wszystkiego :(
dzisiaj czułam się lepiej więc posprzątałam mieszkanie ugotowałam zupkę fasolową i padłam jak zabita właśnie mnie mąż obudził i tak u mnie wygląda dzień :) aha i jeszcze pranie zrobiłam to już sukces normalnie
a co u ciebie??jak się czujesz

hejka

ja dziś na moment, padnięta jestem, włączamy film i czas relaks....
moja mamuśka mi dziś oznajmiła, że śniło jej się że w ciąży jestem moja czarownica

buziaki gwiazdeczki ;)

aniab no brzuchol dokuczakoa i coś mnie serducho boli. ale ujdzie w tłoku.

qrcze. m wraca głodny, padnięty... nakarmiłam, położył dzieci i polazł do jaskini. ileż można robić? wygłupiał się dziś mailami itp, ale wiem, że zmęczony.

Hejka Gwiazdy .........dziewczynki czy ktos odpisal Lori co sie pozmienialo:confused:???
Bo nie mialam jak nadrobic a wiem ze pytala..........Lori a co u ciebie jak z praca????:-)
Jane ten sprzecior twoj jest super moze kiedys zainwestuje;-)
Rozia dobrze ze juz wrocilas:-)
Losiczka zyjesz???? Ja wlasnie dzisiaj przerobilam w pasie pierwszy raz spodenki dzinsowe dla siostrzenicy ale pod okiem krawcowej :tak:
A gdzie Ilonka????? Ja poprosze o wpisanie mojej nie chcianej @ na 10 .07 ;-)
Aniu obiecuje ze jak sie spotkamy to cie zagadam az mnie bedziesz wyganiac bo po wyprowadzce znajomych myslalam ze bede miec wiecej czasu ale teraz jak na zlosc cos wyskakuje i jeszcze bedziemy miec malowanie calego domu wiec juz mam strach w oczach :sorry:
Roszpunka a ty juz pokonczylas swoje prace???
Agnes ja tam nawet lubie burze ale mam ciotke co chowa glowe pod pierzyne a tylko jej tylek wystaje :-D
Piateczka a jak oczko??? Juz nie ma sladu????
truskafffka ty tez zagoniona;-)

reklama
no to jestem chyba pierwsza! witam z rana Kochane! zaraz lece do pracy i wreszcie lepiej sie czuję.jajnik lewy boli do paru dni i wzdęło mnie jak balon,ale usiedziec przy kompie wreszcie mogę! jak wroce na pauze to ponadrabiam,miłego dnia dziewczynki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry