• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

katy ja też bym się bała- nie tyle malowania
027.gif

co sprzątania po- oj. a o oczku już dawno zapomniałam, że było

pamela fajnie, że Ci lepiej
:tak:

lori może zajrzyj kochana w tabelkę to będziesz miała wszystko czarno na białym

kłapouszku trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzień doberek :) Wczoraj tylko Was podczytywałam nie miałam kiedy pisać dziś jestem w pracy więc pewnie będzie mnie więcej. co tu taka cisza gdzie wszystkie się pochowałyście??? Pisało sporo Was wczoraj o brzydkiej pogodzie ;/ chyba dotarła do mnie wczoraj było pięknie. PAMELA a jak u Ciebie z pogodą bo trąbią w tv że u was mega upały.
Karolina - trzymam kciuki za tą rozmowę i czekam na wieści ale czuję że będzie pozytywnie dla Ciebie.Roszpunka - kiedy ten egzamin? Piąteczko- a czym zajmuje się Twój m że taki zabiegany??? Jane -sprzęcior super. Katy a co u Ciebie? ILONKA kochana gdzie sie podziałaś wszystko dobrze ???

Dzień dobry :-) a raczej dzień mokry :szok: u mnie 2 dzień z rzędu leje... aż się wstawać nie chce z wyra :-D u mnie ma tak lać przez cały weekend co psuje mi plany piątkowe bo resztę weekendu spędzę w szkole nad egzaminami :sorry2:ogólnie to jeść nie mogę bo mi się nie chce,albo mnie wręcz odrzuca :baffled: jedynie wczoraj wznowiłam smak dzieciństwa kaszka manna z truskawkami :) jami - Buziaki moje kochane :-)

Witojcie :-):-):-)
No juz mi glupio pisac ze znow zaspalam:-D..........zawsze zamykam oczeta tylko na 5 minut a potem sie okazuje ze minela godzina, a na dodatek tak mi sie cholernie nic nie chce. Na zewnatrz leje a ja z checia wskoczylabym pod kolderke i znow zamknela oczka :-p
Piateczko no wlasnie tego sprzatania sie boje:sorry2:, ale coz sama chcialam to mam:tak:. Nie narzekam oby tylko chlopaki pomalowali, szkoda tylko ze musza byc te same wkurzajace oko kolory :dry:
Dziama u mnie kochana pomalutku, jestem niby na diecie slodyczy nie jem ale w sumie to nie czuje sie zebym chcociaz grama zrzucila:szok:. M po badaniu czekamy teraz pewnie ze 3 tyg na wyniki a ja jakos przez to zasypianie nie mierze tempki a bardzo chce:-)
Pamela w ktorej czesci ty jestes bo mam kolezanke ale chyba sie wlasnie przeprowadzila i musze napisac do niej gdzie urzeduje :tak:
Butterfly to &&&&&&&& za egzaminy

No a gdzie nasze przodowniczki forum???:szok::szok::szok:

Zajrze pozniej bo nie bede miec dzisiaj w pracy dostepu do neta ;-)

Witam
Zyję, choć sie dziwię naprawdę :-( Przepraszam ze sie nie melduje , ale kurcze czuję sie straaaaaaaaaaasznie :-(, wczoraj to aż się juz poryczałam z tego wszystkiego :baffled: Jest mi coraz ciężej ale to pikuś bo te upały dają mi tak w kość ze chyba wpadam po malutku w depresje !!!!!:szok: ehhh no nie narzekam ale jak czytam ze u Was np leje to zazdroszczę !!!!!!! U mnie teraz kropi ale jest tak duszno ze nie ma czym oddychać !!!!!! Ja chce zzzziiiiiiiiimeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled:

Wszystkie bardzo mocno pozdrawiam, dziś postaram sie was poczytać ale nie obiecuje bo humor do dupy :-(

hej jestem:)
ilona to współczuję:-(
katy no nieźle malowanie a potem sprzątanie to nie zazdroszczę ale pomyśl jak ładnie potem będzie:tak:
karolina pewnie toczy boje o nową pracę:tak:
losiczka szyje a reszta nie wiem??

ja wracam do pracy
miłego dnia

Hej Gwiazdeczki, melduję się i ja :-):-):-)

Roszpunko mówisz,że to na dziewczynkę??:-):-):-) hm... pożyjemy zobaczymy :-):-):-)

Ilonko biedactwo, a nie masz jakiegos wiatraka??? Ja jak u mamy byłam, to był straszny upał, a na dodatek my na 4 pietrze mieszkamy i okna od południa, to bez wiatraka nie dało rady, ale z wiatrakiem było ok:-)

Katy ale przynajmniej bedziesz miała czysto i odświeżone :-):-):-)

U mnie w nocy popadało, a teraz słonko świeci :-):-):-)

wreszcie pauza,tylko chwilka ale dychnę troszkę! piąteczka no wreszcie wrociłam do życia bo juz miałam isc do lekarza ale przeszło:-).dziama86 u mnie jest od paru dni po 38 stopni,a teraz termometr pokazuje 41 wiec i ja tesknie za zimą jak Ilonka!KatyB ja mieszkam 40 km. od Venecji w miescie o nazwie conegliano. własnie pochłaniam lody ale przez ten upał dosłownie w minute sie roztopiły! ide pod zimny prysznic i wracam do pracy! miłego dnia Kochane!!!

karolinko u nas tak jest ze mnie mdlosci nie opuszczaja ;/ dlatego sie tak nie udzielam mam nadzieje ze kolo 25 lipca juz mina no chyba ze dopiero w sierpniu ale zobaczymy jak to bedzie byle by dzidzia rosla :)

reklama
Rozia u mnie w salonie jest cały dzień słońce takze naprawde jest ukrop , rolety zasłonięte ale to mało daje :-( nie sądziłam ze tak cięzko mi bedzie,,,,,, z Jasiem przechodziłam całe lato i nie było tak jak teraz :baffled: ale podobnieź kolejne ciąże sie gorzej znosi - u mnie to chyba prawda !!!!!!!
Karolinko mąz jutro ma wrócić takze w sobotę skoczymy na tragowisko i moze kupie jakiś tani wiatraczek, okłady robiłam i NIC :crazy: ale dziękuję :-)
Pamela nawet nie chce myslec jak u Ciebie jest ........... współczuje naprawde tego piekiełka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wykres masz tak cudny ze szok......... kiedy testujesz???????????? :-)
sylwia z czasem powinno być lepiej !!!!!! oby Ci po 12 tyg przeszło !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps, brzuszek na grupie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry