truskafffka
Fanka BB :)
hejka
ja tylko melduję że żyję, ale totalnie nie mam czasu..jutro będę miała nadrabiania że hohohohohohoho
wczoraj byliśmy cały dzień i mojej przyjaciółki-ogród, basen, towarzystwo...miodzio
wieczorem padłam na twarz...a do tego jakiś problem z netem miałam...
a dziś chatę ogarnęłam i zaraz lecę do przedszkola...jest pożegnanie starszaków, piknik rodzinny...szał ciał, lecę pomagać, a potem odpoczywać ;p
No i przyjaciółka z rodzinką dziś wpadają na piknik, zostają u nas do jutra...więc dopiero jutro do was pewnie zajrzę...
i pół dnia będę nadrabiać
pozdrawiam, ściskam i udanego dnia życzę!!!!
ja tylko melduję że żyję, ale totalnie nie mam czasu..jutro będę miała nadrabiania że hohohohohohoho
wczoraj byliśmy cały dzień i mojej przyjaciółki-ogród, basen, towarzystwo...miodzio
wieczorem padłam na twarz...a do tego jakiś problem z netem miałam...a dziś chatę ogarnęłam i zaraz lecę do przedszkola...jest pożegnanie starszaków, piknik rodzinny...szał ciał, lecę pomagać, a potem odpoczywać ;p
No i przyjaciółka z rodzinką dziś wpadają na piknik, zostają u nas do jutra...więc dopiero jutro do was pewnie zajrzę...
i pół dnia będę nadrabiać

pozdrawiam, ściskam i udanego dnia życzę!!!!

, a zdj koniecznie wklej po fryzjerze ;-)........... kolorki nie moglam wybrac wlasciciel zarzyczyl sobie takie same, czyli zolty, brzoskwiniowy i lila-fiolet zdj wrzuce pozniej

i kupi mi cytryne i wypije wode z cytryna mniam mniam mam jakos ochote na to
Rano przyjemny chłodek, brak słoneczka aż sie chciało wstać i funcjonować ale jak tylko wyszłam na zakupy wyszło słonce, od razu zaczęło prażyc i na tym byłoby koniec mojego normalnego funkcjonowania
) tak jak bym w zyciu po tarciu czy po duzym remoncie nie sprzatala!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja.....................co sprzatam tu juz z chyba 8 lat i w roznych miejscach bylam.......buuuuuuuuuu............................myslalam ze wyjde z siebie i stane obok
....pierdziel stary a on w zyciu po sobie nawet z blatu nie starl a mnie bedzie ustawial