• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Agnes no to lec i rozkoszuj sie tymi chwilami z mezulkiem;-), ja bukietu nie palilam ....nawet nie wiem co sie z nim stalo:baffled:
Ilonka no fajny ten domek wiadomo ze jak masz juz budowac trzy pokojowy to i czleka ochota nachodzi na 3ci pokoj...........skoro juz o tym mysleliscie i to jest wasze marzenie to pora pomyslec na powaznie opracowac wszystko przeliczyc oczywiscie w przyblizeniu i do dzilania .......ludzie naprawde latami buduja i daja rade a zawsze to juz wlasnosc i swoboda w podejmowaniu decyzji nie jak w bloku no i maluchom cos kiedys zostawicie .....dom to wspaniala sprawa :tak:
Butterfly przykro mi z powodu dziadka (*)

A ja dostalam od tych naszych znajomych 6 szt krzesel firmy Calligaris i tutaj te kszesla chodza po okolo 220 funtow za sztuke!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja ich nie chce ......chce inne i stwierdzili ze jak chcemy to mozemy sobie sprzedac i kupic inne ........i musze dac ogloszenie gdzies......:baffled:
A tak wygladaja wienchair.jpg http://www.oneredsky.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1940_1941&products_id=1836 tylko nasze sa bialo czerwone ......fajne sa ale ja na to miejsce chce fotele do ogrodu z ratanu bo duzy stol od nich tez dostalismy do ogrodu wlasnie i lezak a krzesel mi brak.
Wiec chce te sprzedac a kupic do ogrodu zeby miec juz do nowego domku :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Katy za ile???!!! matko jakie drogie, oj szkoda że w gust nie trafili:tak:

Rozia dzień bez pawia dniem straconym;-)

Butterfly przykro mi kochana:-(

Pamiętacie jak mówiłam że koleżanka z pracy w ciąży?? No więc wraca od lipca do pracy, straciła ciążę :-(:no:

No wlasnie Roza krzeselka fajowe ale placiosz za firme ........a fajnie to zrobili bo jak sie wyprowadzili.....to nastepnego dnia dostalam smsa wczesnie rano ze byl mikolaj i zostawil cos na ogrodzie poszlam w szlafroku a tam wlasnie te krzesla..........lezak dokladnie taki lezak.jpg z pokryciem z gabki bezowym i taki stoł stol do ogrodu.jpg tylko z ciemna szyba i nawet nie ruszam tego wezme do Pl do nowego domku........tylko wlasnie chce dokupic krzeselka cos na ten styl co z e stolem sa :-)

Przyznam ze szczeke zzbieram z ogrodu do dzis :-D

No no!! ładnie z ich strony:tak::-D

Mi też przydałyby się jakieś ciekawe meble ogrodowe na nie plastiki:sorry2::-) he he

Katy to budujecie się w pl??? coś jak zwykle mi umknęło:sorry2:heh. Kiedy zamierzacie zjeżdżać do kraju??

Ostatnia edycja:
Tak slonce budujemy sie juz mamy podlaczenia zrobione ale teraz bedac w pl maz musi zrobic rury tylko pod kaloryferki i robimy tynki:-)........zjechac myslimy moze za jakies 2-3 lata :tak:IMG_5087.jpg

agnes wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!!

roza no trochę się ruszyło:tak:

butterfly
przykro mi z powodu dziadka...

katy ale zajebiste te krzesła... ja akurat uwielbiam taki styl choć te co ty chcesz też są super. I leżaczek fajny. Super prezent:tak:

Oj jaki ładny domek:-):-)

kurczaki super, ja też chętnie wyprowadziłabym się od rodziców, wprawdzie mamy pietro dla siebie, ale jednak co własne to własne:-):-)

No widzę Jane jaki szał;-):-)

Nawet u mnie skacze he he, ale to po luteinie - liczę że już za chwilę @przyjdzie:tak:

Swoją drogą jak kiedyś brałam lutkę pod język to aż takich minusów nie odczuwałam, a teraz...fuj fuj

Ostatnia edycja:
Roza no wlasnie nie ma jak na swoim:tak:.
Ja co prawda mam dom rodzinny zapisany ale od przybydku glowa nie boli:-)
Jane powiem ci ze oni tez je maja w domu i na dluzsze posiadowy przy kawie to nie wygodne:no:.......ale przyznaje fajnie sie prezentuja :-) i wiedzialam ze ci sie spodobaja :tak:

Co do wykresow to u was cos rusza a za to u mnie dolinowo :-D przejelam paleczke od was:-D

Dobra ja prace skonczylam lece do domu teraz.....czytaj.....do roboty ....do pozniej gwiazdy :-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry