• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

właśnie zjadły obiadek i jak chwile odpoczną to je wywalę do wody i będzie spokój. Starsza gdzieś wybyła z koleżankami to pewnie szybko nie wróci- chyba na epokę planowały pójśc- zresztą ja też bym chętnie obejrzała. ps na grupę zerknij

reklama
przeniosłam posta na grupę bo mi się pokićkało he he

katka znalazłam coś dla nas
1340527357_6aoviw_500.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie

Jane - zaglądam do Was, ale często gęsto nie mam już sił napisać, bo zasypiam przed kompem... jeszcze trochę, niech mały sobie dzień unormuje, to będzie dobrze i będę miała troszkę więcej czasu,

Axa - Alinka ma teraz swoją lalkową dzidzię, którą sie opiekuje i nie jest juz zazdrosna o Kubusia, ale staram się jej okazywać dużo czułości (w czasie kiedy nie zajmuje mnie wyjący głodomorek),

Ania - znasz powiedzenie - o czego chorujesz, tym sie lecz! Łap się za lody!!!! A tak serio serio - dużo zdrówka!

Rozia (chyba) - tu na Wyspach nie miałabyś problemu z kupnem ciuchów, a zwłaszcza staników,

Losiczka - udanych wakacji!!!

Wszystkim Wam życzę miłego weekendu.

Witam:-)

ale u nas oberwanie chmury i grzmoty :szok: ho ho dawno takich nie było:tak:

Poczytam co tam u Was dziś:-)

Katy staram się nie przepracowywać:-) ale nauczyciel ma przechlapane jak jest jakaś uroczysta chwila:sorry2:

Losiczka no nieźle to sobie umyśliłaś he he, udanego odpoczynku:-D

Viola Twoje śliczności ładnie przybierają:tak: a jak wynik badań?? mam nadzieję że są dobre:tak:

Kurcze ja się chyba mieszczę w 75A:-( o chodzeniu w koronkach samych mogę pomarzyć a dla mnie są takie seksowne - a nie te przebrzydłe push up:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
roza łączę się z Tobą w bólu hi hi- bo jak gorąco w taką pogodę- a nie założyć to nie wyjść z domu

edit
ja nawet kostiumy kąpielowe mam wypchane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hahahah dobre

Jednak nie jestem sama, kochana ja teraz mam problem bo mi się przytyło w okolicach brzucha:sorry2: i chcę kupić jakiś jednoczęściowy ale jak pomyślę o górnej części to załamka, trzeba sporo się na szukać:tak::-p

Myślę o takim jakby topie, on ma trochę poduszeczki:-D - o matko jak to brzmi!!

roza to całkiem jak ja. tez kupiłam jednoczęściowy, żeby m mojego sadła poza sypialnia oglądać nie musiał hi hi. ma usztywnione miski i gąbeczki się wkłada, można włożyć dwie:-), no krój ma lekko modelujący wizualnie sylwetkę, kupiłam przez internet, zaraz Ci wrzucę linka

reklama
Oj kochana to coś dla mnie, :-D:-D

talii też brak:-) he he
przejrzę sobie dokładnie:-)

Podoba mi się ten co pokazałaś,ale szkoda że innego koloru nie ma:-( chcę poszukać sobie czegoś w brązie:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry