• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja na chwilkę :-):-):-)

Katy przy takim obciażeniu trzeba mocno trzymającą uprząż mieć, dlatego mam dość ciasno pod biustem:-D:-D:-D ale to już się zmienia i muszę zwiększyć troszke obwód...

losiczko :-(:-(:-( Tak więc za nowy cykl &&&&&&&&&& I na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja tylko na chwilę, bo na wycieczkę się wybieram, także miłego dnia Wam życzę :-):-):-)

witam i ja Kochane,Losiczko przykro mi Skarbie,może Ci nasi panowie za bardzo sie skoncentrowali na Euro i w tym cyklu bardziej sie postarają:-D!jane Ty widze uwielbiasz jazde rowerem jak i ja,jak mam zły dzien siadam no mojego ,,górala,, i jade w teren,parę górek,trochę błotka i od razu mi przechodzi:tak:.kciukasy za ten cykl!! axarai fajnie ze sie pokazałas,sliczne ciuszki! Aniabuchowicz biedulko wracaj nam do zdrowia szybciutko! Roszpunko no to super !!!! Bardzo się cieszę,że dyrektor okazał się jednak z tej dobrej strony! Karola udanego weekendu!! Katy super zakupy, a sukienka sliczna! no i ta fryzurka,super!!! Ilonka uważaj na siebie Słońce, szczególnie w te okropne upały,moze to przez nie tak sie czujesz:sorry2:, bo jeszcze z 3 tygodnie by Ci się przydało poczekać...odpoczywaj dużo Ilonka!! kasiaes super, że wizytka udana i wszystko jest wporzątko:tak:! Piąteczka hehehehe niezłym tekstemCi m. pojechał ..ale sie usmiałam! no reszte nie pamietam i bardzo żałuje ale do pracy musze uciekac:-(,a jutro na morze szurujemy z M. bo ja blada jak sciana! buziaczki Skarby moje i miłego weekendu!

hejka

oczy mi się kleją, walnęłabym łebek na biurko:-D no ale nie dam się, nie ma czasu na spanie. Zaraz kończę pracę, chłopaki już po mnie jadę i ruszamy w siną dal do znajomych, mamy 2,5h trasy to może się zdrzemnę:-D

Miłego weekendu Gwiazdy!!

Axarai a może faktycznie ułożenie malucha wpływa na problemy z oddychaniem. Matik też na tyłeczku osiadł i też miałam problemy
zakupy dla Aduśki fajowe :D i zdjęcia wasze super :D
Kasia ulalala to snajper superowe łowy zrobił, już od dłuższego czasu zabieram się za obczajenie tego snajpera..czas najwyższy, jak widzę...warto :p
i dziękuję...taa plany są..basen, wieczorem wino z bąbelkami :-p
Ilona dzięki, tydzień męki za mną..teraz byle do 15go :-p
a ty odpoczywaj i uważaj na siebie
Agnes miłego leżenia brzuchem do góry :)
Roszpunka super wieści o macierzyńskim!!!
łowy też świetne :D
Rozia super że nowy gin się udał ;-)
łosiczka przykro mi :( ale ty dzielna bestia super masz podejście, uda się!!
Jane przykro mi z powodu tych bóli :( &&& za nowe działania w nowym cyklu ;) byle do skutku ;)
Roza no właśnie, praca ciężka, czasem ma sie dość dzieciaków..ale...czasem łezka się zakręci ;)
Viola Katrin buziaki w brzuszki dla Antka i Kubusia
Pamela miłego opalania i udanych boboseksów, my znów podobnie cykl mamy :)
Katy śpiochu wstawać hehehe

reklama
Hallo Kochane! U nas duchota, sunę jak czołg, i zostawiam za sobą mokry ślad jak ślimak!
Pamela witaj:) Miłego plażowania, i zazdraszczam opalania, ja solaryczna maniaczka jestem blada jak ściana, wszystkie niedoróbki widać z daleka, ale na słońcu mi niedobrze się robi:baffled:
Losiczko, a może temperaturka spadła, bo się wyjazdem stresujesz?
Miłego weekendu życzę!!!!
Viola mały przesłodki, śliczne zdjęcia!!!!
Truskawka no ja myślę, że przez to siedzenie małej nie mogę oddychać, z chłopcami też tak miałam, ale w 9 miesiącu za nim brzuszek opadł, ale oni leżeli główkowo. Mój M mówi, że mam ją oszukać i stanąć na głowie, to może się odwróci:-D
Katrina synek śliczny, a siostra jak tam, zazdrosna o brata?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry