P
piąteczka
Gość
moje szczęście pracę skończyło i wypełza gadzina z jaskini. dobranoc dziewczynki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale to już się zmienia i muszę zwiększyć troszke obwód... 
!jane Ty widze uwielbiasz jazde rowerem jak i ja,jak mam zły dzien siadam no mojego ,,górala,, i jade w teren,parę górek,trochę błotka i od razu mi przechodzi
.kciukasy za ten cykl!! axarai fajnie ze sie pokazałas,sliczne ciuszki! Aniabuchowicz biedulko wracaj nam do zdrowia szybciutko! Roszpunko no to super !!!! Bardzo się cieszę,że dyrektor okazał się jednak z tej dobrej strony! Karola udanego weekendu!! Katy super zakupy, a sukienka sliczna! no i ta fryzurka,super!!! Ilonka uważaj na siebie Słońce, szczególnie w te okropne upały,moze to przez nie tak sie czujesz
, bo jeszcze z 3 tygodnie by Ci się przydało poczekać...odpoczywaj dużo Ilonka!! kasiaes super, że wizytka udana i wszystko jest wporzątko
! Piąteczka hehehehe niezłym tekstemCi m. pojechał ..ale sie usmiałam! no reszte nie pamietam i bardzo żałuje ale do pracy musze uciekac:-(,a jutro na morze szurujemy z M. bo ja blada jak sciana! buziaczki Skarby moje i miłego weekendu!
no ale nie dam się, nie ma czasu na spanie. Zaraz kończę pracę, chłopaki już po mnie jadę i ruszamy w siną dal do znajomych, mamy 2,5h trasy to może się zdrzemnę