• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczynki ja sie juz zegnam z wami :-(:-(:-( Wpadne jak wroce:-)

A ja to jestem geniuszem :-D:-D:-D. Kupilam sobie wiesiolek bo mi wydluza cykle he he wiec zdaze na owulke bo wracam na 13 dc mezus bedzie wyposzczony to sie bedzie dzialo :-D:-D:-D

TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO :-):-):-) DO USLYSZENIA PISANIA :-):-):-)

ILONCE PADL NA AMEN KOMPUTER :-(:-(:-(:-(:-( BIEDNA KAZALA WAS POZDROWIC ALE NIE WIE KIEDY SIE ODEZWIE :-(

PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA

Ilonka nic sie nie martw komputer nie zajac.....grunt ze Julcia na razie spokojna i sie nie pcha na swiat ;-).....a jak komp odmowil posluszenstwa to ty nie masz wyjscia musisz lezec:tak:
Losiczko jedz i baw sie dobrze...odezwij sie tylko jak bedziesz mogla;-)
Truskaffka Ty nasz spiaca krolewno:-D, ja juz kochana chyba jako 2ga bylam na forum:tak: ....newet nie wiesz jaka dumna z siebie jestem:-) jedz i odpoczywaj :tak:
Axa no powiem ci ze pomysl m ma bardzo nowatorski:-D

Ja wlasnie skonczylam sprzatanie i mam zamiar teraz sobie pocwiczyc pozniej jakis obiadek a po wszystkim kapiel z rarytasami:-) i ksiazeczka :tak:

witam się z wami drogie koleżanki :-):-):-)
chora jak diabli :no: nie wiem jak długo to potrwa a w poniedziałek wizyta u położnej więc może coś mi doradzi w sprawie leczenia na własną rękę wzięłam tylko rutinoscorbin 2 tabletki ale kolejnych boje się brać i zrobiłam sobie syrop z cebuli
pozdrawiam was gorąco :*:*:*:*:*:
Katy to nie angina to zwykłe przeziębienie

nie wiem piąteczko :( ta pogoda tutaj jest taka a nie inna i to pewnie przez to i na pewno pomogły lody :) moje maleństwo uwielbia twistery z algidy :tak:

reklama
hehehehe też tak twierdzę :P ale mężuś już nie pozwolił jeść :angry: i teraz nie dość że chora to jeszcze z wiszącym językiem :P ale co tam oby tylko mi to przeszło bo umrę
a co u ciebie piąteczko??jak tam dziś dzieciaki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry