• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

viola śliczny synek,
widzę, że i katrina się pokazała:tak: na pewno macie teraz mniej czasu ale fajnie, że czasem wpadacie.

katy ja jadę na ketonalu bo nic innego mi nie pomaga:-( no chyba, że rower. Miałam iść na spacer ale oczywiście pojechałam i zrobiło się prawie 12 km.... ups:-p.... ale czuję się teraz lepiej jak się tak przewietrzyłam. No i odkryłam nową super trasę niedaleko.

reklama
Katy bo za duży biust mam i niestety pewne fasony nie są dla mnie wskazane... :-(:-(:-(

jane i można naturalnymi "środkami" zwalczyć ból :-):-):-)

Viola maluszek jest piękny i taki kochany:-D Fajnie,że w nocy w miarę Ci śpi

Ostatnia edycja:
Jane dobrze ze Tobie w bolu pomaga ruch mnie jak dorwal ten cholerny bol to nawet do kibelka bym nie doszla bez lez w oczach, ale teraz po Brufenie jest o niebo lepiej :tak:
Rozia to masz tak jak moja bratowa:tak:, szczupla a cyce jak od innej osoby i zawsze problemy z kupnem szmatek :tak:
A Antos niezly sodziak :-):-D:-)

no własnie Katy... Jak mieszkałam z dziewczynami, to nie wierzyły,że ciężko coś dla mnie kupić, że przesadzam... Aż w kóńcu przed jakimś weselem powiedziałam im,żeby poszły ze mną na zakupy i dopiero wtedy się przekonały,że to nie taki proste... Zwłaszcza,że jak (do tej pory :-)) mało pod biustem do tego miałam...

Upolowałaś coś ostatnio ciekawego jeszcze ?? Zwłaszcza do kuchni?? Bo ja uwielbiam wszystko do kuchni :-)

Rozia tutaj jesli masz duzy biust i masz przez to problemy z kregoslupem to mozesz sie ubiegac o zmniejszenie na FNZ:tak:
Co do zakupow to na razie nic nie kupilam....musze sobie troche ograniczac wypady sklepowe bo nie dlugo do Pl jade ale napewno jak bedzie okazja to cos wezme :-D

no tak naprawdę to gdyby ketonal nie zadziałał to leżałabym dalej na kanapie przed TV ale trochę mi pomogło i wolałam się rozruszać bo teraz czuję się praktycznie normalnie:tak: ale to nie jest u mnie normalne zachowanie w pierwszy dzień... przeważnie w pierwszy dzień leżę i nic nie robię. Ale dziś taka śliczna pogoda była, a w TV kompletnie nic ciekawego, że szkoda było tak gnić.

KAty w polsce też, chociaż trudniej o to, ale już sie przyzwyczaiłam, a moje problemy z kręgosłupem jak się okazało są spowodowane czym innym, więc po co się na ból narażać ( a podobno zmniejszenie boli jak cholera i jest niebezpieczne)

jane ja to jechałam jakieś 10 lat temu na tramalu- ból znikał, ale ja prawie białe myszki widziałam

dziewczyny- jak ja bym chciała mieć problem z za dużym..........

reklama
rozia to noś go dumnie!!!!!!!!!!! w połowie za mnie hi hi. jaki masz rozmiar? bo ja niestety 75b. Moja przyjaciółka to ma co pokazać - 70 DD. i bez stanika może chodzić małpiszon i jest niska- najpierw idą cycuchy , później ona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry