• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piateczko ja ma 163 cm :-D wiec sie tak turlam jak kulka
Truskaffka jak by cos to pusc sygnal to cie odkopiemy :-)

Znalazlam taka porcelane i zachorowalam na nia:-):-):-) francuska porcelana 2.jpgfransuska porcelana1.jpg......tylko jest ale.......kosztuke 134 funty za 24 czesciowy komplet :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....no by to chudy byk..............:zawstydzona/y:

reklama
katy no ale by się pojadło
055.gif
hmm lody- choc tego to mam ostatnio aż nadto ha ha:szok:

a porcelanka fajna- prócz ceny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolciu to podpowiedz m zeby tesciowa sprzedala tamte dwa a za ta kase kupila sobie nowy :tak:
Piateczko nie tylko lody......chociaz przy dzisiejsze parowce to z checia :tak:

Naprawde sie zastanawiam nad ta porcelana jak poatrzylam na polskie to wcale duzo tansze nie sa tulko musialabym conajmniej 2 komplety kupic:baffled: a reszte moge sobie dokupywac w pozniejszym terminie ale talerze plaskie i glebokie wolalabym miec takie same.......hmmmm....mam twardy orzech do zgryzienia:-).......moze to potraktuje jako taka pamiatke na dlugie lata po pobycie w Anglii???:-D
Musze siasc pozniej i policzyc czy moj fundusz to udzwignie :tak:

Aj tam Piateczko najwyzej bym piszla siedziec .,...za porcelane :-D:-D:-D
Jak by ktoras z was sie natknela na cos podobnego w pl to prosze dac mi znac....tylko bez jakichkolwiek wzorkow malowanych a wlasnie taka jak ta wzor ale w samej porcelanie ......bylabym dzwieczna :-D:tak:;-)

Dzieńdoberek
czytam was na bieżąco ale nie odpisze bo mam sklerozę:P
własnie wróciłam z pracy :( cholercia czekałam na busa 40 minut !!!!! a jutro znowu chcą strajkować :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no cholera jasna ślak by to trafił
Katy porcelanka śliczna!!!!!!!!!!!!
Karolcia gratuluję słońce pracy !!!!!!!!!!! oby teściowej gul skoczył :D:D:D
piąteczko ty łobuziaro :) ale mam ubaw po pachy przez was

a co poza tym??? u mnie leci czas zaczyna przyśpieszać to dobrze bo myślałam że stanął w miejscu rosnę w obwodzie nie tylko brzucha ale i piersi :angry::no: już mam rozmiar 36G:szok::baffled:
tak że mleczarnia dojrzewa powoli:-D i czuje się bardzo dobrze tylko to spanie :szok::szok: chyba mi nie minie :)

pozdrawiam was serdecznie i całuje:*:*:*:*:*:*:*:**:*

jet tu ktoś? hop hop!

ilonka jak sie czujesz?

ja siedzę właśnie z maseczką na pysku bo jak spojrzałam dziś w lustro normalnie straszydło
687.gif

Cześć dziewczynki:-)

Dopiero teraz, bo od rana albo do przychodni jeżdżę, a to znowu mąż odsypiał nockę, a dzis znowu poszedł na nockę do pracy, więc nie chciałam mu przeszkadzać klawiaturą...

losiczko zdrówka dla Szymonka... Biedny na wakacjach jest, a musi leżeć :-(
Czytałam Was na bieżąco od wczoraj, ale już nic nie pamiętam :-(

Piąteczka mówisz wzięłaś się za poprawianie urody?? :-) Ja chyba też powinnam coś ze sobą zrobić, ale tak mi sie nie chcę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry