• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piąteczko :-) a no wiesz jak to jest jak mężus przez 12 dni w domu mial cisze nikt mu nie wrzeszczal ( dzieci):-p nie bręczal :-p (żona):-) no to pewnie z tydzien musi sie przyzwyczaić ze juz wróciliśmy:-).

Aneczko ja tam jestem dumna z moich rozstępow:-) tyle że faktycznie wyszly mi tylko w pierwszej ciązy a potem juz nie wychodzily bo skóra z flaczala :-):-):-)

witam i ja niedzielnie!

dzisiaj u mnie mega nudny dzień. jestem u teściów a tutaj zawsze na pierwszym miejscu jest tv. nie znoszę tego. ja tam mam milion innych rozrywek nic gapienie się w pudło.ale jakoś muszę wytrzymać do wieczorka i wracamy do siebie.

od jutra będzie mnie wiecej. miłego dzionka. pa

Agnes oj naoglądasz się tv:tak:, ja to w ogóle do teściów nie lubię chodzić i cieszę się że mąż mnie nie ciąga:-) sam woli w domku posiedzieć albo gdzieś indziej skoczyć:tak:

Katy to udanych łowów:-)

Hej dziewczynki :-):-):-)

katy ja u mamy byłam, dlatego mnie nie było :-) Co prawda wróciliśmy wczoraj, ale musieliśmy sie zdrzemnąć, bo znajomi wpadli i na miasto wieczorem poszliśmy:-)

Truskafffka udanego wypoczynku :-)

Losiczka no to za złoty strzał :-):-):-) i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Na szczęście :-):-):-)

Katy i co z tymi wynikami Twojego m ???
Aniu widzę,że już sytuacja opanowana :-) I dziewczyny mają rację, z facetami jak z dziećmi, trzeba wszystko dokładnie tłumaczyć i o wszystko wypytywać, bo nie dojdziesz ładu :-):-):-)

Mnie mój m wczoraj też troszkę podniósł ciśnienie... On co prawda nie gra, ale ma swoje fora (2 stałe i czasami inne podczytuje) i kikla stron, które regularnie odwiedza... i w sumie juz jakoś ustawiliśmy sprawę,ale wczoraj tak się zawiesił na tym,że w ogóle nie odpowiadał na to co do niego mówię i się wkurzyłam i się nie odzywałam do bniego... gamoń

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry