• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam sie dopiero nocną porą ale rano troche pospalismy, potem kąpanko i znow ja ciezarowka musialam dospac, później grill u tesciow noi dopiero mam czas wejsc na BB. Na grupie zaległe zdjątko brzuszka - przepraszam za kiepską jakość. Do jutra dziewczynki.

Cześć :) Mam pytanie dziś mam termin @ i zamiast niej mam brązowe plamienie... I lekki ból podbrzusza, piersi troszkę bolą. Ciąża??? Czy się rozkręci :)

Witam się tylko na chwilkę, niestety nie będzie mnie za wiele w tym tygodniu, bo to dla mnie najgorszy tydzień w całym kwartale, a do tego mi doszedł jeszcze nieplanowany bilans likwidacyjny, więc nie wiem, w co ręce włożyć :baffled::baffled::baffled:
Aniu, cieszę się, że kryzys z Twoim m zażegnany, starajcie się teraz dużo rozmawiać. My też ostatnio wiecznie w stanie wojny, ale rozmowy trochę pomagają, chociaż jak to facet jednym wpuści, drugim wypuści i to samo trzeba mu tłumaczyć setki razy :baffled:.
Katy , jak tam zakupki? Udane?
Roza_, mam nadzieję, że te trąby powietrzne Cię ominęły, bo straszne rzeczy się działy :szok::szok::szok:
Laluś, a testowałaś?
Piąteczko, grunt to zrobić dobrą awanturę, to zaraz sprzęt wymienią. Wiem, jak to działa, bo pracowałam dłuższy czas w handlu ;-).
Marysiu, mam nadzieję, że humor masz już ciut lepszy i że wkrótce uda się rozwiązać wasze problemy!
Karolcia pewnie już odpoczywa po urlopie... w pracy :-D.
Losiczko, kciuki za II cały czas zaciśnięte!
Truskafffko, udanego wypoczynku!!!

Przepraszam, ale więcej grzechów nie pamiętam... ;-)

Ściskam Was mocno i postaram się coś skrobnąć za jakiś czas.

Witam:-)

Kasia_es ominęły,gdyby nie wiadomości to nawet nie wiedziałabym że miało coś takiego miejsce:-).
Zapowiada się niezły dzień widzę:tak: obyś dała radę:-)

Laluś skąd mamy wiedzieć? poczekaj zobaczysz jak sytuacja się rozwinie:tak:

Marysia widzę też zabiegana:-)

Rozia no fora też wciągają, same wiemy po sobie:-)

Buterfly jak tam sytuacja u Ciebie??

Miłego dnia:-)

dzień dobry dziewczynki

ja dziś o 9 ledwo sie zwlekłam z łóżka. Piję kawkę, prysznic i do gina lecę zobaczyć co tam z wynikami.
dam znać jak wrócę co i jak

ilonka bidulek odcięta od świata

katy chwal się zakupami o mistrzyni

losiczka byle do sikańca teraz i trzymam&&&&&&&&& za plusik

kasia es ano tak jest, że jak sie użyje odpowiednich argumentów to wszystko da się załatwić

laluś jak sie nie rozkręciło to testuj i już

no i wiecej nie pamiętam

:-) Roza - u mnie dobrze, teraz 2 tygodnie mnie nie było bo pilnowałam siostrzenicy :-) przy okazji będąc w Poznaniu byłam w szpitalu na tym HSG, wszystko jest dobrze. Zrobiłam też wyniki i są bardzo dobre w normach :-) i okazało się,że mam inną grupę krwi niż mi mówiono :sorry2: dziś zrobiłam TSH i FT4 - wyniki będą w środę i zobaczymy czy można działać :)

reklama
Dziendoberek:-)

Dziewczynki boli mnie ząb 8 i to cholernie :-(. Obdzwonilam wszystkie poradnie stomatologiczne zeby sie umowic na wyrwanie tego dziadostwa a terminy na grudzien :szok::szok::szok: . Ja na to ze do grudnia to ja nie dozyje :wściekła/y: a prywatnie od 300-400 zl :szok::szok::szok:. Osz kuzwa mac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ide latac po aptekach bo podobno olejek gozdzikowy bardzo pomaga podobno znieczula jak u dentysty :-p

Przepraszam za te moje :wściekła/y: ale wole bole porodowe niz bol zeba :-(

Milego dnia dla was :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry