• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dzień dobry dziewczynki

aniu super, że już wszystko oki z mężem. A nie mówiłam, że tchórz? jak kazdy samiec

katy jak ja Ci zazdroszczę tej konsekwencji w ćwiczeniach

truskafka - udanych wakacji

ilona i cała reszta- do raportu!

Dzień dobry:-) dzień jak zwykle zaczął się kawą i wejściem na forum:tak::-)

Truskaffka no to udanego wypoczynku!!!

Katy dokładnie i ten tekst: za wami nie nadążysz:-) bosko:-D

Agnes to jeszcze nie koniec masz z odświeżaniem domku?? Ja za bardzo liczyć ruchów nie lubiłam, nie wiem czemu ale stresowało mnie to:tak:

Wczoraj przyszli do nas znajomi:-) skupiłam myśli w końcu na czym innym, dobrze jest sie tak wyluzować raz na czas:-)

Miłego dnia:tak:

dzieńdoberek
życzę wszystkim udanej niedzieli :)))))))))
ale tu cicho :szok:

Edit
a tak w ogóle to zrobiły mi się rozstępy jestem w szoku brzuch koło pępka popękany :confused: kurde myślałam że mam jeszcze trochę czasu z kremami i oliwkami a tu dupa no cóż mówi się trudno i 2 nowe rozstępy do kolekcji
kupiłam teraz w piątek oliwkę i krem z Aventu oby juz nic nowego nie wyskoczyło

Ostatnia edycja:
Dziendoberek :-)

Milego dnia dziewczynki :-):-):-)

A ja mialam wczoraj wojenke z mężusiem nastaly ciche dni:-( ale co tam jestem po jajeczkowaniu to moge nie gadać do nastepnej owulacji hi hi :-p

Losiczko oj te chłopy, chyba się telepatyczne zmówili aby trochę nam dogryźć:tak:, ja już jestem po cichych dniach heh:tak:

Ania
no brzusio rośnie i są rozstępy ehh, ja na brzuchu nie miałam za to z tyłu na biodrach czyt. wałeczkach mam:tak:. Matko ty już 18 tydz!!!

losiczka ha ha- dobre. a czymże sobie chłopina zasłużył?

ania ja w pierwszej ciąży miałam okropne- az fioletowe rozstepy na brzuchu pośladkach , udach i piersiach- ale same zeszły i później już przy żadnej ciąży się nie pojawiły- więc spokojnie

reklama
Dziewczynki faktycznie oni sie chyba zgadali ze sobą :wściekła/y: Co za ......
co do rozstepow to sie nie martwię ;)))))) w końcu jestem w ciazy tylko mnie z zaskoczenia skubance wzięły :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry