• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania,Piąteczka ma rację, jak na spokojnie nie pogadasz to problem sam się nie rozwiąże:tak:, a ciche dni no cóz skoro nieuniknione to się na to przygotuj, ja tak robię i potem wracam do rozmowy i pytam czy jest teraz zadowolony z tej sytuacji i atmosfery- odpowiada że nie więc rozmawiamy jeszcze raz:-) u mnie działa

reklama
Czaic sie moze a ja mu wtedy ....nu nu nu nu nu kotenienku :no::-D niech sobie kotek poszuka myszki w zgromadzenou albo sobie z drugim kotkiem ze zgromadzenia ponarzeka :laugh2:

Ania to wez w cholere schowaj to PS i moze wtedy zacznie sluchac ze zrozumieniem jak go nic nie bedzie dezorientowac!!!!!
EDIT o to widze ze chyba by dolaczyl do zgromadzenia mojego m.....co jest z tymi chlopami???????

heh gdybym mu schowała kompa albo odcięła neta to by się wyprowadził mówię wam (gra online) a rozmowa teraz nie wchodzi w grę bo ciągle ryczę :( słowa z siebie od wczoraj nie umiem wydobyć

katka tak się bronisz bronisz , a jak zna życie to skończy się to tak
095.gif

ach ta chłopy- ale powiem Wam, że gdybym ja zaczęła marudzic np gdzie byłeś i o której będziesz to pewnie też by mu w smak nie było. mam tylko ta satysfakcję, że to działa w obie strony- bo ja tez się tłumaczyć nie potrzebuję. No i nie mam tez psychicznego problemu z robotą w domu- bo u nas jak za czasów jaskini - on od polowania , a ja od pilnowania ognia

Ania no nie radzę, bo jak mojemu wywaliłam grę z kompa to prawie rozwodu nie było:no:

Ale nie możesz się poddawać tak szybko, oj kochana jak ja rozumiem:no: miałam to samo. Zaparz melisy,uspokój się i porozmawiaj, powiedz jak się czujesz i co ci się nie podoba:tak:

Ja w końcu tyłkiem koło niego kręciłam jak grał, zawsze to go odciągało he he

Piąteczko
i tak jest najlepiej, też stosujemy ten system, mąż kaskę przynosi a ja ją wydaję ha ha bo z pensji n-la to nie utrzymam chałupy

Ostatnia edycja:
Aniu to ja ci powiem tak........zostaw go w spokoju na jakis czas niech gra az mo oczy spuchna i sie za przeproszeniem osra .................a ty nie denerwuj sie masz dzieciatko w brzuchu i teraz to jest najwazniejsze a stres naprawde niewskazany, zreszta sama wiesz. Sa rzeczy wazne i wazniejsze.....teraz jest jak jeż majeżony na ciebie bo go ograniczas jak on to mowi wiec daj mu luz. Zajmij sie soba i maluszkiem wychodz z domu jak najczesciej......na spacery , do kosmetyczki, do mnie kawke;-)....gwarantuje ze bedzie wydzwanial:tak: daj mu to strawic i czas zeby zrozumial ze cos jest nie halo.
Do tego odpusc sobie wszelakie sprzatanie i tego typu rzeczy.......lokatorzy napewno zrozumia przeciez widza ze masz brzuszek.............oglos totalny strajk!!!!!! Niech zobaczy ile czasu i sily trzeba na takie jak to nazywaja *******y!!!!! A kobieta tez czlowiek.....przytulenia potrzebuje!!!!!;-)

Piateczko no moze dam mu poglaskac myszke jak zaluzy i ukala sie u mych stóp:-D

Roza moj na szczescie takich gierek nie za bardzo lubi wiec w tej kwestii mam spokoj:tak:
Truskaffka gdzies zniknela????

Ostatnia edycja:
Kasiu święte słowa zaraz zamierzam do sklepu wyjść coś słodkiego bym zjadła i zobaczymy czy chociaż zapyta gdzie idę przedtem to działało więc ubieram się i śmigam po smakije mniam :) uwielbiam ją tylko że się boje bo jak chciałam kiedyś wyjśc po spięciu to zagroził że jak to zrobią to się wyprowadzi no cóż zaryzykuję bo głodna jestem w lodówce tylko jajka i zdechła szynka blee

ja sobie tak myslę, że faceci nigdy nie zrozumieja ile pracy trzeba w dom włożyć- no chyba, ze spróbują i to tak nie na żarty. Oni niestety oczekuja, że z usmiechem nr 1 i w stroju pokojówki zrobimy w chacie błysk, a na koniec ogarnięte , uśmiechniete i wypoczete zajmiemy się nimi- no i kasę też by sięzdało zarobić co by pana odciążyć

No chyba po jogurt czy cos innego do sklepu mozesz wyjsc:szok: jak zapyta to odpowiedz gdzie idziesz ale mozesz wrocic troszke pozniej niz on zaklada .....ot taki maly szantazyk emocjonalny;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry