• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania co to za żmija cię wykańcza?? pewnie szefowa:angry: weekendy masz chociaż wolne?? Oooo to chyba jakaś grubsza sprawa:no:

Ja zamiast energetyka wolę kawę, one mają dziwne smaki:tak:

reklama
Roza w pracy to jakaś nie doruchana klientka wali mnie ona tak weekendy mam wolne ;)
cóż z tego jak nawet nie umiem juz rozmawiać z moim ;( chyba wolałabym iść do pracy

To dobrze że aż tak się nie przejmujesz ta babą:-)

Ania z m to może przejściowe, jakiś kryzys, wiesz wszystko się zmienia....będzie inaczej niż do tej pory, faceci tak mają:-)

Piąteczko albo stosują naturalne środki na wywołanie porodu :-p

Ania a co sie dzieje przeciez wy tak dobrze sie dogadujecie:eek:.....z tego co opowiadalas to odnosilam wrazenie ze wrecz nie mozecie zyc minuty bez siebie!!!!!!

Roza a ty widze ze juz cieszysz sie na sam bol brzucha ;-)
Piateczka ....moze faktycznie Ilonka postanowila urodzic ...bo maz w domu :-D

Katy kochanie wręcz skacze ze szczęścia:-D:-D, oj kto by pomyślał...., ale tak na serio to doczekać się nie mogę @ - o ironio!!!
I nie będę juz czekać na owu,tylko lecę do gina z badaniami i stawiam sprawę jasno - żadnego gadania o nie nakręcaniu się i urlopie:tak::-)

Dokladnie Roza:tak: powiedz ze nie wyjdziesz poki ci jakis konkretow nie przedstawi!!!!!! Kawa na lawe i czlowiek od razu wie na czym stoi z czym sie ma zmierzyc........:tak:

A ja nadal w pizamce latam i to bez stanika :-D:-D:-D

No mam ale nie chodze z cycami na wierzchu :-D:-D:-D no ale trza stanik ubrac:tak: co by maz nie pomyslal ze ma aborygenke w domu :szok::eek::-D

No a gdzie ta Ania ???????

Ja wczoraj sie usmialam z mojego m........ popil troszke bo bylismy na 18 mojej siostrzenicy i po powrocie do domu zadzwonil do kolegi i powiedzial mu zeby sie nie zenil i nie odliczal do slubu bo on wpadl na nowy plan i zaloza stowarzyszenie szykanowanych przez swoje kobiety:-D:-D:-D bo oni sa stopowani, nie moga rozwinac skrzydel i nam nie odpowiadaja i ze sa ograniczeni........tu sie zgadzam ale ograniczeni inaczej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ania odpadła :P przysnęłam
Katy no własnie o to chodzi że nie rozumiem co się dzieje :( zawsze wszędzie razem każda chwilę razem a od kilku dni nawet nie rozmawiamy ze sobą :( ryczę już drugi dzień ....
Jak tak dalej będzie to ja tego nie wytrzymam :(((((( i chyba zacznę szukać pokoju i albo zrozumie że nas traci albo będę musiała nauczyć się zyć sama ale że to nie wchodzi w grę więc kto wie co będzie
ja go naprawdę kocham!!!!!!!!!!! nie umiem żyć bez niego
a o co poszło?? hmmm ma dużo ważniejszych spraw od nas zazwyczaj gra 20h na dobę i puszka z browarem to już mu się chyba na stałe przykleiła do ręki :(((((((((((ech żebym miała do kogo pójść a tu sama jak palec w tym kraju ....................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry