• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Truskaffka he he nasza Maja też hotdogi zamówiła na śniadanko:-). Ale masz fajnie, ja jeszcze tydzień czekania na pakowanko:baffled: ale myślę że szybko zleci:-)

Ale mam dziś lenia, nie ruszyłam jeszcze nic a nic. Zaraz sobie kawkę strzelę:happy:

dzień dobry dziewczynki

losiczka fajnie że już jesteś. pikle.. no jest trochę roboty

truskafka udanego wypoczynku

roza szybciutko zleci i bajo bongo

a my dziś spaliśmy do 10.30:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

znów łażę na rzęsach- kawyyyyyyyyyyyyyyyyy

O matko!! ranny ptaszku :szok: zaszaleliście:-)
My byliśmy o godzinę gorsi:-), ale w sumie długie spanie też na dobre nie wychodzi:sorry:

Nastawiaj porządny sagan tej kawy - ja też się podłączę;-)

roza się robi!!!!!!! ja sama chyba dziś wiadro wypije- albo jakiegoś energetyka sobie walnę.

ciekawe jak karola po urodzinach męża- bo mi wczoraj przysłała fotę to na moje oko wymiotła- ale to Wam sama opowie jak wróci

he he mówisz Piąteczko że opowieść ciekawa będzie:-p - to z niecierpilwością czekamy:-)

Ciekawe jak Ilonka??? Ale chyba ma męża w domu to nie zagląda:tak:

Milena witaj w klubie ja też od roboty się dziś migam:tak:

Hej dziewuszki
Ja tez poszalalam dzisiaj ze spaniem jak Piateczka :-D:-D:-D a oczy nadal mi sie kleja ale jestem z Bartoszkiem wiec nie chce zeby to on mnie pilnowal :eek::laugh2:
Cos sie Ilonka nie meldowala dlugo.........chyba nic sie nie dzieje bo by do kogos napisala
Agnes widzisz jakie wspaniale wiesci:tak:!!!!!! Swoja droga to dziwne ze maluch prawie do 30 tyg dobija okolo1,5 kg a pozniej do konca przybiera drugie tyle :szok: organizm to jednak niesamowita sprawa:tak:
Ania jak tam w pracy:-) ........uspokoila sie ta zmija????
Jane udanego urlopu pracusiu:-) ....i czekamy szybko wracaj i oby wczorajsze duszenie wegorza odnioslo zamierzony skutek :tak:
Malami normalnie ci dupsko zleje:wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losiczka i jak po powrocie do domciu i duszeniu dziada;-)????? Prawie jak za pierwszym razem :-D:-D:-D
Milena jak zyjesz???? Przestalas sie juz zamartwiac jedzeniem ;-)

Dobra lece po energetyka jakiegos bo umre :baffled:

reklama
Nie Kasiu w poniedziałek mam "przesłuchanie" w tej sprawie
ale to mało ważne teraz życie mi się sypie;( nie umiemy się już nawet dogadać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry