Dzień dobry dziewczynki

Dziś pierwsza no proszę kto by pomyślał

Ledwo żyję powieki mam tak ciężkie że prawie zasypiam na siedząco. Jednak intensywne 3 dni wymagają odespania a nie przyjścia na siódmą do pracy ;/ Weekend spędziłam na wystawie koni w Książu oj było co podziwiać no i nagrodę przywieźliśmy
Nie poszalałyście przez te 3 dni z pisaniem nadrobiłam wszystko migusiem a nastawiałam się na szał i duże zaległości. Co do facetów to wiecie ja jeszcze w mniejszym stopniu doświadczam tych uroków bo nie mieszkamy razem ale jak sobie pomyślę o niektórych naszych akacjach i o tym że jak już zamieszkamy razem to bedzie to częściej przynajmniej na poczatku to mnie krew zalewa

ale powiem Wam że fajnie czytać i obserwować że inni maja podobnie człowiek widzi ze nie jest odosobniony : heheh
Kasia - nie przepracowuj sie kochana pamietaj że jesteś "uprzywilejowana"i to x2 wiec niechaj inni sie bardziej wykazują
Dominika &&&&&&& za wizytę i daj znać co i jak
Katy - no jak Tobie mogłyby się łowy nie udać toż to nie realne wprost heheheh Padłam z tym zgromadzaniem ma chłopina fantazje coś ty mu zrobiła od flaszki go zabrałaś czy co?
Ania - jak po rozmowach coś się zmieniło na lepsze kochana?
Losiczka - matko ząb to napiernicza nieziemsko przerabiałam to jakieś pół roku temu ;/ ale rozwaliłaś mnie tym czekaniem do grudnia

nienormalnie są z bólem powinni od razu przyjmować no chyba źle doinformowana jestem.
Piąteczka- Pierworodna już wróciła ??? była rozmowa? jak cos napisz tu czy na g jak poszło.
Marysiu - brzusio śliczny i zgrabniutki bardzo

ale ty wysportowana kobitka jesteś to jak miało być inaczej. Kiedy ty rodzisz? bo mi się zapomniało a tabelki jak zwykle nie mogę znaleźć
Roszpunko a jak z ta praca twojego M będzie poza domem w planowanym czasie porodu??? jak się czujesz?
Róża a ty gdzie nad to morze wybywasz???ciche dni już zażegnane?
Truskawka - udanego wypoczynku no i pięknej pogody
Ilonko - kurczę dziwnie mi tu bez ciebie ;/
a co tam u
Karoliny?????????????????????