• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ilonka ma mieć kompa dzisiaj, więc wieczorem wpadnie:-)

rozia, jak masz takie strasznie upierdliwe bóle głowy to weź sobie apap albo chociaż pół. Nie ma sensu cierpieć:tak: Twojemu maleństwu też się to na pewno nie podoba;-)

dziama, m wraca w piątek lub w sobotę i będzie pracował "na miejscu", czyli góra godzinkę drogi od domu:happy: Udanego wieczorku z twoim M, oby @ dała wam czas na psocenie;-):-D

losiczka, super że gładko poszło z zębem:-)

katy, przyjemniej ci się będzie pracowało z myślą o jutrze:-) Ach jak zazdroszczę;-)

Już po wizytce. Mały się na razie nigdzie nie wybiera, wszystko z nami dobrze:happy: Następna wizytka 8 sierpnia, o ile się nie rozpakujemy oczywiście;-)

Ja nadal śpiąca ruchu też jako takiego nie ma więc dla zabicia czasu i żeby nie zasnąć wyprodukowałam kartkę Urodzinową dla bratanicy. Młoda prezent już dostała wcześniej sama sobie wybrała będąc ze mną na zakupach więc dziś podam przez brata kartkę z kasiorką na coś słodkiego do tego jeszcze i będzie mieć radochę :) to dziecko mnie zachwyca pod tym względem jak docenia różnego rodzaju rękodzieła. Gdzie tam do 22 muszę teraz coś wymyślić na dalesze godz w pracy chyba łapię sie za szydełko :) 11111111.jpg222222222222222.jpg

Roszpunko - cieszę się bardzo że mężuś będzie pod ręką napewno bedziesz spokojniejsza :) no i super że z Maksiem ok :)
Piateczko- jak łebek????

Ostatnia edycja:
dziama przeszło narazie i mam nadzieję, że nie wróci

ja wlazłam na wątek o testach owu i dlatego mnie wcięło- a jaka głupia byłam taka nadal jestem:eek:

czasem lepiej człowiek wychodzi na niedokształcaniu się bo wychodzi z tego głupszy niż był :) ja tam jednak wierzę że coś tam zakumkałaś :) zawsze gina możesz podpytać jak będziesz

do mnie nalepiej dotarło to co wkleiłam- w wersji obrazkowej- ale chciałam poczytać dziewczyny, które się w to bawiły. a , że wątek stary to i efekty można podejrzeć

Ja mam nadzieję że ślub w maju a potem w ciągu 3mies uda mi się szczęśliwie zaciążyć i donosić i obejdzie się zagłębianie tematu testów owu. Co daj mi Panie Boże. Cichutko liczę że płodność dziedziczna, mama z siostrą urodziły po5 dzieci i wszystko było dobrze a i jeszcze że porody będę mieć tak łatwe jak siostra :) z Maćkiem najmłodszym synem uwinęła się w godzinę skubana.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziama, super kartka! Ty to uzdolniona bestia jesteś! Buciki-samochodziki najbardziej wymiatają:-) Może zamówię Maksiowi u ciebie takie na zimę...:tak:
Życzę ci żeby tak właśnie było, ślub a potem błyskawiczne zafasolkowanie:-)

Ja testów owu nie robiłam, a ból jajników dokładnie sygnalizował, że to już:-) Najlepsza metoda to intensywnie serduszkować przez cały cykl:-D M do teraz wspomina jak to go wielce wymęczyłam przy robieniu Maksia:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry