• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dzień dobry dziewczynki

losiczko pisz szybko jak poszło

katy jak zawsze nocny marek z ciebie.

dziama u karoli ok.

ilonka no co z tym kompem?????

a mnie od wczoraj tak łepetyna nasuwa , że marzę o tym aby mnie ktoś zastrzelił. cała noc nie spałam. Nie moge kichnać, nie mogę schylić, powiedzieć czegoś głośniej- szlachecka choroba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piąteczko - to chyaba ta pogoda ja dziś już lepiej ale wczoraj myślałam ze łepetyna mi pęknie jechałam na proszkach a ja nie należę do tych co biorą pigułkę jak tylko coś zaboli wręcz przeciwnie więc znaczy że juz napierniczało nieziemsko

Dziendoberek :-)

Dziewczynki jestem w szoku :szok: ząb wyrwany :-) doslownie poszlo ekspresowo a znieczulenie wogole nie bolalo. Super pani doktor:-)jutro ide na kontrol i z dzieciakami na przeglad:-). Pol szczeki mam jeszcze zdretwialej :-p mowie do meza ze jedyna okazja moze mi strzelic w papule bo nie bedzie bolalo a oddam jak mi przejdzie.:-p

Pogoda do bani no niestety ciasteczka nie bedzie dzisiaj tylko dietka plynna bo za duza dziura w dziaśle ale jestem szczesliwa ze juz po .

Milego dnia dziewczynki :-):-):-) a moja tempka szaleje :-):-):-)

losiczko oj jak super. nastraszyło Cię nejpier ale dobrze się skończyło- juz Ci dziadostwo życia nie będzie zatruwać

dziama ja też z tych co tabletki tylko w ostateczności. wzięłam ketonal , ale nie pomaga.

Losiczko - super że tak bezboleśnie poszło a swojemu tkich propozycji nie składaj bo nóż widelec skorzysta:) i załapiesz sie na jednym znieczuleniu na usuniecie połowy szczęki :) a tempka piękna &&&&&&&&&&&&&&&&
Ja dziś 36dc brzuch z rana pobolewał @ ale mogłaby cholera nie przychodzić jeszcze dzisiaj w pt nich przyjdzie jak juz i tak jej nie ma. Dziś wieczorem przyjeżdża mój Marcin i mam ochotę popsocić ;) (On zresztą nie mniejszą heheh) więc niech tylko mnie zaleje to wyjdę z siebie na wyjazd nie przyszła to może sie teraz zemścić

hej hej:-)

Piąteczko czyżbyś na migreny cierpiała??:baffled: jak dziś??

Dziama no ciche dni zażegnane, ale jakoś drętwo jeszcze - seksu brak nie mogę się przełamać, ale ja tam mam:baffled: a jutro badam prl to tym bardziej muszę się wymigać heh

Losiczko no to super!! bezboleśnie i raz dwa:-). No tempka trzyma się ładnie, a nie myślisz że od bólu zęba tak skoczyła?? chociaż oby nie:-). Jak mąż, przeprosił swoją królową???

Spadam do pracy, dzis jestem w komisji kwalifikacyjnej więc idę wcześniej:happy:, koleżanka robi awans.

Miłego dnia:-)

Roza zabek mnie bolal juz od miesiaca wiec chyba wplywu na tempke nie bylo a bralam tylko co pare godzin pol apapu i zdziwilam sie ze dzialal a jak mnie lepetynka boli to nie dziala na mnie apap:baffled:.A mezus przeprosil bo przerazila go perspektywa dni bez obiadu :-p:-p:-p.

Dziama moj mąz nie z tych tzn nie damski bokser. Ma 13 rodzenstwa z tego polowe siostr i jak jedna dostala lanie od swojego chlopaka to wszyscy bracia sie zebrali i wiesz jak to sie skonczylo . Dostal bęcki i juz nie podnosi rak na kobiety. No ja bym mu dala :baffled:

Piąteczko bidulko bol glowy przy gromadce dzieci to masakra. Tule mocno :-)

Ostatnia edycja:
Hej bąbelki moje kochane
Niestety dzisiaj tez nie bedzie mnie za duzo, bo wlasnie wychodze a wróce z pracy dopiero gdzies miedzy 7 a 8 :zawstydzona/y:, ale za to jutro wolne :-):-):-) bede spac do poludnia a pozniej jade cos w koncu kupic sobie na wyjazd bo szafa pusta. Jak by mi dupsko schudlo to mialabym w czym jechac a tak.....trza wydac kase :baffled:
Losiczko to moze po tych wczorajszych bolach wyrwanie zęba dzisiaj to już maly pikus............twój próg bólu sie przemiescil :tak:
Piateczko wspolczuje wiem co to znaczy, mamunia razem z wiamem mi tez dala migreny, czasami jest tak ze nie ide do pracy bo wymiotuje :zawstydzona/y:
Marysia to zycze pozytywnego zalatwienia sprawy ;-)
Roza a kiedy bedziesz miec wyniki ????
Dziama wiesz, zawsze jak sie popstrykacie nie musisz pierwsza przepraszac:tak::-D:-D:-D mozesz pochodzic w fatałaszku po chacie i chlopina sam przyleci....:-D

Dobra lece bo juz pozno....buziole;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Ps ciekawe jak tam nasze urlopowiczki :-)

reklama
ło matko! przewietrzyłam się trochę i lepiej. przynajmniej mówić już mogę i nie zataczam sie jak się schylę. właśnie mam tak raz jak na jakiś czas , że jak mnie złapie to masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry