• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piateczka heheheh i tak będzie xxl więc jeden czy dwa x w ta czy w ta nie robi różnicy :) nie będziemy płakać jak wpadniemy :)

Roszpunko - właśnie robię taki komplet butki plus czapa jak skończę to się pochwalę :) ja po prostu lubię takie dłubaniny :) niedługo zabieram się za nasze zaproszenia ślubne tez planuję ręcznie robić zobaczymy co z tego wyjdzie :) niech się mężulek przyzna że mu tęskno za tym molestowaniem a nie ściemnia że wymęczony był :)

Ostatnia edycja:
reklama
My salę rezerwowaliśmy 20mies przed ślubem i śmialiśmy się do babki że o ile nic nie zmajstrujemy wcześniej to 25 maj2013 a jak cos zdziałamy to sie zjawimy po wcześniejszy termin:) mówiła że to dla niej żadna nowość :) i że jeszcze nam promocje da jak sie wstrzelimy w czas poza sezonem heheh więc koszące w sumie :) takie zafasolkowanie nie byłoby złe byłoby bez stresu, starań itp

Dzień dobry
oj dziewczynki padnięta jestem jak cholercia :( słońce sobie poszło ale jest tak duszno że masakra bleee
Losiczko ciesze się że zdrajca usunięty
Piąteczko tule mocno :*:*:*:*:* oby głowa szybciutko przestała boleć
no i tyle pamiętam :no: skleroza nie boli
ale wszystkie was mocno całuje :*:*:*:*:*:*:*:*:

aaaaaaaaaaaa już wiem co chciałam wam powiedzieć własnie weszłam w 5 miesiąc!!!!!

JESTEM....................

ale zanim dojde ładu i składu do nowego lapka chwilkę minie........no i i mam od piatku zaległosci takze cierpliwosci ................... :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ALEŻ JA TĘSKNIŁAM ZA WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
JUPI :-D:-D:-D:-):-):-) witaj ILONKO
Piąteczko a miałaś problemy z migrenom? ciśnienie też nie bardzo :eek:
Roszpunka -mnie od zawsze marzył się ślub w maju- to taki piękny wiosenny miesiąc a to pierniczenie że r nie ma......
Anula - walnij sobie drzemkę może troszkę lepiej będzie. A jak tam z m atmosfera?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry