• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ano Truskaweczko :tak: tak mamy jak sie rozpedzimy to ciezko nas zatrzymac jak ci dzionek minal???
Rozia juz mam dzieki ......Partyzantka.....dobre:-D:-D:-D
Ja u Ani zamowienie zlozylam, a ta juz opracowala jakim sciegiem czy jak to sie tam nazywa trzeba zrobic ile rzedow, oczek :szok::szok::szok:ja to zielona w tym temacie :-D:-D:-D

Kurde chcialam zrobic platnosc elektroniczna do POLSATU a tu zonk serwis czasowo nie dziala :wściekła/y:a termin do jutra ale chyba nie zawiesza tylko beda mnie molestowac komunikatami

reklama
Jane ale moze cos podpatrze, takie z serca karteczki sa najpiekniejsze bez wzgledu na to jakich cudow do nich uzywasz ...jak bedziesz miec to obiecaj ze wrocisz ja tutaj mialam kilka gotowych szablonow wiec jakos poszlo ale bez nich siedziala bym nad tym tydzien :-D

Roza moja gin mówi mi tak samo, nie świrować, seksić się i zgłosić się z wieścią o ciąży:-D
Ania pełen szacun za dzieła
Katy torebeczka hello kitty zajebiaszcza :)
kartki...wow super!!! i narzuta świetna :)
skąd bierzesz "produkty" na kartki, też lubię takie różności robić :)

a mój dzień...hmm tradycyjnie, bieganina w pracy, po pracy bieganina po Matika, w domu bieganina z ogarnięciem tego i owego, zabawą... :)
mąż ostatnio sporo pracuje więc sporo obowiązków mi przybyło. No ale za to podreperujemy budżet domowy ;)
za to ja mnie ten mój stary łoś zaskoczył miło... wrócił do domu z dużym bukietem róż..kto by podejrzewał że z niego po 13 latach taki romantyk:-D

Ilona fryzurka fajna, z pazurem, twarzowa :)
mój D też ciężko jojczy jak zapodaje temat ścięcia włosów:-D
ja nie wiem jak co edytować...:sorry:
ja mam 28 lat, aktualnie kończę pierwszy cykl starań, @ nie wiem kiedy, zobaczymy co dupek zdziała
Silene :( współczuję
Jane a z moja oponką możesz jakoś powalczyć...tak zaocznie, bo mnie się taaak nie chce

haha truskafffka jakby tylko tak się dało to też bym komuś sprzedała do zwalczenia ten mój brzucho:-D
kurcze nie mogę znaleźć moich ciężarków:wściekła/y: ktoś wie może gdzie je upchnęłam??
przeszukałam już całe mieszkanie i schowek i nie ma... no zaraz mnie trafi.
Może w sobotę przy sprzątaniu się znajdą?
Idę szybciutko pod prysznic i jeszcze wpadnę.
Katy jak będę mieć jakieś zdjęcie to ci pokażę:)

Truskaffka ja kupuje w sklepie Hobbycraft - The Arts & Crafts Superstore | Hobby Craft zajebioste rzeczy maja ale ceny tez tu pierdulka tam cos i nagle rachunek 40 funtow :szok: ale tez szukam na bazarku bo tutaj duzo osob sie tym bawi wiec czesto odsprzedaja cale zestawy albo kupuje gazety z gadzetami :tak:

No to mialas troszke zakrecony dzien , a numer z bukietem roz super:tak: a to byla jakas konkretna okazja????

Oj ja juz umyta:tak: i chyba bede musiala sie dzisiaj w koncu mojemu m oddac bo powiedzial ze na baby pojdzie we wies

Ostatnia edycja:
jeszcze pranie musiałam powiesić..
zmykam spać bo mam jak zwykle problemy ze wstaniem:sorry:
jutro jak w pracy nie będę mieć czasu to będę dopiero koło 19.
No chyba że będzie luźno to wpadnę w dzień:-p
dobranoc gwiazdeczki

jeszcze tylko wam przypomnę że jutro/dziś jest piątek 13:-)

Oj to dlugi dzien sie zapowiada:sorry:.....ja moze skoncze kolo 4tej , zalezy od tego o ktorej wstane:-)

DOBRANOC Jane i z reszta Gwiazdeczek tez sie zegnam do jutra;-)

Jane daj nam znac co ci gin powiedzial!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja uważam,że to szczęśliwa data :-)

A wiecie,że ja w życiu nie dostałam bukietu kwiatów od żadnego z moich facetów??!! Mąż czasami mi dawał po 1 kwiatuszku, ale bukietu nigdy nie dostałam... No ostatnio zaczął mi dawać w doniczce, ale ja ułomna jestem i już zadnego nie ma... :-(

ide spać, dobranoc :)

reklama
Witam babeczki :-)gwiazdeczki :-)

No tak dzisiaj 13 i do tego piatek. Smutny to dla mnie dzien miesieczna rocznica mojego aniolka i moj synus Kubus od nocy wymiotuje:-(. A dzisiaj z rana mialam jechac do mojej bylej szefowej po materialy. Miala dawno temu firme i zostalo jej duzo materialow a ja to wykorzystam jakby co na torebki. No mowi sie trudno.

Ilonko dzieluje kochana ze wpisalas mnie do tabelki ale po pierwsze ja nadal sie miotam no i nadal czekam na @ to juz 5 tyg jak jej nie mam. Po drugie za 17 dni koncze 40 latek :-):-):-) wiec wpisz juz te 40 !!!!!

Katy torebka super pewnie ze by sie dalo uszyc ale ta torebka jest ze skory i jest sztywna a ja szyje z eko skory ktora jest mieciutka. Ale powiem tak. W tyg musze i tak podjechac do hurtowni i popatrze za sztywniejszym materialem. Tylko najwazniejsze pytanko o kolor??? Taki jak na zdjeciu??? Oj Katy szkoda ze tak daleko mieszkasz:-(. Sloneczko szycie takiej narzuty zawsze bylo moim marzeniem chyba za duzo naogladalam sie amerykanskich filmow he he:-D

Acha Ilonko za chwile bede szyla torebke tak myslalam o tobie ( pamietam ktora ci sie podobala) :-). Jak ci sie spodoba to ci ja wysle a zaplacisz mi jak bedziesz miala i tyle :-)

Rozia glowa do gory przed toba przyjemne nowe staranka;-)

Karolcia jeszcze nie napisala ale gratuluje 18 stki :-):-):-) ( JAGODKI )
Milego dnia. Choc pogoda typowa kawowo-ciasteczkowa:-p

SILENE dla twoich anilkow (*)(*)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry