• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :)))
Aniab ja tez chce taką torebkę pleassss moge zamowic moze byc kształt hello kitty ale granatowa :))) no i nie j=koniecznie z buzką i noskiem moze byc gładka ale kształt tej białej co Katka pokazywała jest ok ;).Dziergasz cudenka

Losiczko noooo to co Katy wynalazła super torba i kolor tez :tak: tez sie juz pisze na cos takiego :-D

Rozia to dobrzeze nie masz nerwicy ,ale myslałam ze ta wredota juz sie nie pojawi :tak:

Katy ,jane same ciwiczenia hehe kobietki o linie dbają a ja miałam zaczac na basen chodzic ale jakos to w czasie sie odwleka wiec zapisałam młodego do kolezanki na naukę bo ona sama szkółke prowadzi :) i wiem ze go dobrze nauczy ;))

Ilonka mnie nie ma w tabece :(

u mnie pogoda jak....deszcz i pochmurno niestety

reklama
Witam sie :)
A mnie strasznie gardlo boli ;/
Piatek 13 hmm dla mnie to normalna data ;p moja kolezanka w styczniu byl piatek 13 dowiedziala sie ze jest w ciazy a starala sie chyba kolo 12 misiecy..
Lece jakos nie mam sily dzis nawet cos nos mnie zaczyna bolec ;/
Torebki sa sliczne a Aniu pieknie ci wyszlo ja tak nie umiem ;p
A Rozia to jest dobre nastawienie nie m aco sie denerwowac zlosc pieknosci szkodzi :tak: jak nie teraz to pozniej alew napewno bedzie ..

Witam GWIAZDECZKI
Bede klnąć od rana mówię Wam !!!!!!!!!!! :wściekła/y: :wściekła/y:
Szybko o mnie a potem o Was juz.......... Kładłam sie spać ok 23 to usłyszałam jakieś hałasy na klatce, mysle to normalne bo często taki chłopak z góry wraca albo odprowadza znajomych ale zerknęłam przez judasza ale nic nie widać..... patrze dalej a tu widzę jakąś płachtę prawie pod moimi drzwiami ( mieszkam na parterze, wiec schody są od strony moich drzwi ) i ciągle jakieś szelesty, i hałasy, no ale poszłam spać w koncu , przed 2 w nocy obudził mnie tak jaky odgłos otwieranych drzwi :szok: Boże ...... myslałam ze umrę ze strachu, no i tyle było mojego spania .......nie wiem czy ten ktoś złapał za klamkę czy mi sie to przyśniło, nie wiem ale potem na okragło zapalanie światła było słychać, w domu u mnie czuć było fajkami bo widacznie palił sobie ten ktoś ..... mówię Wam i tak do 4;30 nie spałam i tylko słuchałam co on robi, pewnie jakis bezdomny no ale to kurcze strach jak cholera bo ja sama w domu :( jak dziś w nocy tak bedzie to dzwonie na policję!!!!! ehhhhh

Małami oj wybacz mi skarbie , juz CIę dopisuje , tylko podaj dane
losiczka a co tam sie dzieje Kubulkowi ????????????? zatruł sie czymś ???????? a teraz tez wymiotuje ??????? co do torebki to jak bede miec pieniążki to wtedy sobie zamówię bo juz i tak dużo mi pomogłyście !!! a moze sobie inny wzór zamówię ;-) Jesli to bedzie możliwe oczywiscie :)
Truskaffka wow, mąż romantyk super, no własnie jakaś okazja ??????????? czy tak bez ???? :-D

o kurcze no tak 13 piątek ...... :szok:
w tabelce wszystko pozmieniane jak na razie, wezmę sie potem za ciężaróweczki :)

Witam dziewczynki:)

Jeden dzień mnie nie było i juz ponad godzinę nadrabiam i jedno co najbardziej zapamiętałam to awantura z tamtym forum, ehhhh ale cóż.... Szkoda nerwów i słów .A tak na marginesie to nie rozumię czy ilość zapisanych stron ma świadczyć o upadłości wątku? Widać u nas są kobitki dla których priorytetem nie jest siedzenie przed kompem.Każy ma przecież jeszcze inne ważne sprawy. Dla mnie komputer internet i forum jest rozrywką i przyjemnością a nie obowiązkiem ,a wyścig kto ile stron zapisał to żenada.

Losiczka
zdrówka dla synka:)

Ilonka fajna ta fryzurka,ja właśnie też myślę nad zmiana bo w maju mamy komunię u mojej chrześniaczki i muszę coś z włoskami zrobić.

Ania
śliczne cudeńka dziergasz, ja to tylko na maszynie szyję ale dekoracje okienne, nie żadne ciuszki..

Marysia witaj i gratuluję:)

Wczoraj byłam z mężem na mega długim spacerze a wieczorem nie mogłam się ruszać,bolała mnie miednica i jakoś brzuch twardniał i szczerze mówiąc wystraszyłam się trochę i biorę się pomału za pakowanie torby,bo już teraz to nie wiadomo. Na czerwcówkach już kilka dziewczyn leży w szpitalu...

Chciałam wam się pochwalić jeszcze moją córką bo wczoraj w końcu wgrała mi swoje fotki

20110416067.jpgZdjęcie0268.jpgDSC02357.jpgNa tym ostatnim zdjęciu z moją chrześniaczką:)

Ilonka
następnym razem dzwoń na policję i się nie przejmuj.Pozamykaj drzwi i będzie ok..

Ostatnia edycja:
Viola córa jak malowana , a to pewnie po mamusi odziedziczyła urodę :-D :tak:
wczoraj sie przeforsowałaś po tym spacerku i brzuszek sie stawiał, ja tez tak mam ze jak długo chodzę to zaraz mi twardnieje , także odpoczywaj bo jeszcze chwilkę musisz pochodzić z brzuszkiem :) ale torba niech sobie czeka w gotowości , jeść nie woła :-D
sylwia zdrówka ..... kuruj sie , aby tylko mała była zdrowa !!!!!!! Bo pogoda do dupy kurcze, raz ciepło raz zimno :baffled:

Cześć Gwiazdeczki :-)

dziękuję za dobre słowa:-)

Ilonko trzeba było na policje albo straż zadzwonić... Jak dzis sie powtórzy sytuacja, to szybciutko dzwoń

Malami wrzuciłaś fote w końcu?

Viola nie szalej za bardzo... A córa śliczna...:-)

A mnie dziś w nocy moja kicia obudziła, ale najlepszy jest sposób... :-)

Wyobraźcie sobie,że moja kotka radio w nocy włączyła... :-D:-D:-D
Na dodatek nie mogłam znaleźć wyłącznika i w końcu z prądu wyłączyłam ... :-D:-D:-D Przeraża mnie to moje stworzenie, bo już powoli kompa nam opanowuje i ostatnio nam plik z pulpitu usunęła... Czekam aż się za pilota od tv zabierze :-D:-D:-D Ale efekt jest taki, że nie mogłam później zasnąć i jestem padnięta...

Hehe Rozia ta twoja kocica to szalona :szok: uwazaj na przedmioty innego domowego użytku hihi
ii kochana fotka wstawiona ;-)

Ilonka Ty to masz przygody ja to bym odrazu na policje zadzwoniła bo ze strachu chyba bym umarła :no:,a co do włosków to super ciecie tylko nie zmieniaj na blond :-( w tych tak Ci ładnie

Kubus dziekuje za zyczenia zdrowka. Moj synek jak choruje to tak pstryk i chory. Zadnych wczesniejszych objawow nie ma. Dalam mu diphergan i lezy blady jak sciana:-(.A jak lezy to naprwde sie zle czuje bo u niego bez ruch to rzadkosc :-)

Bedzie dobrze i na nic innego nie licze:-)

Violu corcia jak malowana :-) ja tez taka chce:-) moze byc juz taka duza he he:-)

Karolciu meldujemy sie kochana ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry