Malami123
Fanka BB :)
Dzień dobry
))
Aniab ja tez chce taką torebkę pleassss moge zamowic moze byc kształt hello kitty ale granatowa
)) no i nie j=koniecznie z buzką i noskiem moze byc gładka ale kształt tej białej co Katka pokazywała jest ok
.Dziergasz cudenka
Losiczko noooo to co Katy wynalazła super torba i kolor tez
tez sie juz pisze na cos takiego 
Rozia to dobrzeze nie masz nerwicy ,ale myslałam ze ta wredota juz sie nie pojawi
Katy ,jane same ciwiczenia hehe kobietki o linie dbają a ja miałam zaczac na basen chodzic ale jakos to w czasie sie odwleka wiec zapisałam młodego do kolezanki na naukę bo ona sama szkółke prowadzi
i wiem ze go dobrze nauczy
)
Ilonka mnie nie ma w tabece
u mnie pogoda jak....deszcz i pochmurno niestety
Aniab ja tez chce taką torebkę pleassss moge zamowic moze byc kształt hello kitty ale granatowa
Losiczko noooo to co Katy wynalazła super torba i kolor tez
tez sie juz pisze na cos takiego 
Rozia to dobrzeze nie masz nerwicy ,ale myslałam ze ta wredota juz sie nie pojawi

Katy ,jane same ciwiczenia hehe kobietki o linie dbają a ja miałam zaczac na basen chodzic ale jakos to w czasie sie odwleka wiec zapisałam młodego do kolezanki na naukę bo ona sama szkółke prowadzi
Ilonka mnie nie ma w tabece
u mnie pogoda jak....deszcz i pochmurno niestety
Boże ...... myslałam ze umrę ze strachu, no i tyle było mojego spania .......nie wiem czy ten ktoś złapał za klamkę czy mi sie to przyśniło, nie wiem ale potem na okragło zapalanie światła było słychać, w domu u mnie czuć było fajkami bo widacznie palił sobie ten ktoś ..... mówię Wam i tak do 4;30 nie spałam i tylko słuchałam co on robi, pewnie jakis bezdomny no ale to kurcze strach jak cholera bo ja sama w domu 

,a co do włosków to super ciecie tylko nie zmieniaj na blond :-( w tych tak Ci ładnie