• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry!

Qrcze dla mnie 13ty też chyba jest do bani. :(
Wczoraj znów sie nieco ścięłam z mężem. Byłam zdenerwowana i roztrzęsiona i pojechałam do znajomej, a tam zamiast pogadać z nią i zapytać o zdrowie jej męża to się rozpłakałam i klnęłam jak szewc... I pomyśleć że wszystko przez jednego kuźwa padalca!!! W nocy nie bardzo mogłam spać, kręciłam się i budziłam co chwilkę wściekła, bo zmęczona, ale bezsenna jakoś. A dzisiaj wstałam rano i glowa mi pęka, oczy jakoś dziwnie zapuchnięte i w ogóle już sił na cokolwiek. Nawet się skupić w pracy nie mogę. Ech szkoda gadać.
Na to wszystko zapomniałam, że umówiłam się dzisiaj na spotkanie i pędziłam na łeb na szyję choć już byłam spóźniona prawie pół godziny :( Wrrr.... Nie cierpię jak jestem tak niekompetentna :(

Nie mogę znaleźć wiadomości od Silene, ale qrcze strasznie jej współczuję. Matko jakaś dziwna plaga! ;(

Losiczko- melduję, że jestem, ale miałam zakręcone przedpołudnie. Niech Kubula wraca do zdrowia;

Katy- torebka bardzo fajna;

Ilonko- fryzurka bardzo ładna, ale wiesz jeśli mogę to proponuję ciepłe brązy, niekoniecznie ciemne, ale takie jaśniejsze, żeby zmiana nie była drastyczna, a kolor pozostał naturalny ;)

Axari- ja to czy w ciąży czy bez byłam leniwcem, a teraz jeszcze dochodzi dodatkowo brak chęci do życia ;(

jane- podziwiam qrcze Twój zapał i motywację do sportów ;)

viola- córka bardzo ładna, musisz jej pilnować ;)

sylwia- zdróweczka ;)

a gdzie nasza zzagubiona???

Roszpunko- odezwij się, chyba nie masz żalu i nie zadręczasz się wczorajszą wymiana zdań?

marysiu- miło Cię widzieć.

a ciekawe gdzie madlen, bietka, anaber...

Ilonko- u mnie wizyta 27 kwietnia ;)

Qrcze 18 tydzień skończony, a przed chwilą się cieszyłam, że się skończył 17sty. Czas jakoś zdecydowanie przyspieszył ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ilonko no mnie pominęłaś :) hehe, ale w sumie rozumiem, że bywam tu mniej niż Wy. OK

Swoją drogą czy Wy czasem widziecie coś więcej? widzę, jak np. wczoraj Ilonka dała kilka postów po sobie tak, jakby mówiła z Roszpunką a jej postów nie widzę i nie wiem, czy Wy tak z enpr, którego nie mam czy jak? :O

Marysiu miło Cię widzieć

Przeczytałm wszystko, ale troszkę się pogubiłam
Axarai podoba mi się Twoje stwierdzenie z leniwcem, uśmiałam się :)

Viola Ty masz już taka dużą córcie? śliczna!

witajcie

Ilonka - w ciąży kremy wybielające to nie jest dobry pomysł, po tak, ale nie teraz.
I druga sprawa - do tabelki termin wizyty - 25 kwietnia.

Viola - Wy już drzwi pancerne wstawiajcie, bo się nie opędzicie przed absztyfikantami.

Karola
- spróbuj się zdystansować do tego co się dzieje w domu, bo trafisz do psychiatryka. Nie możesz nic z mienić, to staraj się tego nie zauważać.

Axa - ja już kiedyś pisałam, nie jesteśmy leniwe tylko ENERGOOSZCZĘDNE i tej wersji sie trzymajmy!!

Nie pamiętam co komu jeszcze - wszystkim zdrówka życzę i miłego piąteczku, bez względu na datę.

Energooszczędne!!! :-D:-D dobre Ktrinka podoba mi się:-)

Ilonka to miałaś noc - nie powiem koszmar, trzeba było dzwonić odrazu.

Jane na którą godz masz wizytę??

Viola ale masz córę ho ho:-)

Polisia ja mam tak samo he he:-p;-) mam rażenie że coś przegapiam.

Karolina nie wiem:no: jak. a po co chcesz to robić??

Data następnej @ niech zostanie 30.04.12

Ostatnia edycja:
Karolciu jeszcze raz za 18 stke Jagodki :-):-):-)

Madlen Bietka Anaber raczej sie tu nie pojawia :-(:-(:-( przybraly barwy wojenne ;-)

A ja plodze moje torebki ale dopiero w niedziele kolezanka pozbiera mi je do kupy i podam wam linka :-)

Ilonko kurcze z ta moja 40 to cholipcia nie pasuje do tej tabelki :-( i tak sobie pomyslalam ze jednak jak bys mogla to przyslij mi te luteine. w razie czego zapodam sobie zanim do lekarza si dopcham:-)

Fajna tabelka wg plci remis to Katrina powinna miec blizniaki hi hi

NO WLASNIE KAROLCIU !!!!!!!!!!!DLACZEGO CHCESZ USUNAC POSTY ????????????????

reklama
Polisia z tego co Ja widzę to Roszpunka chyba pokasowała swoje posty,- NO I TO WSZYSTKO MOJA WINA :-( i dlatego tak to wygląda dziwnie !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka a mogę CI tą luteinkę wysłać w poniedziałek ???????? Dasz namiary na priv dobrze ?????????????
i Co Ty opowiadasz ze nie pasujesz do tabelki, pasujesz jak ulał :-D
Karolinka tez myslałam aby zrobić sobie ciepły brązik, nie za ciemne nie za jasne, no bo mi kurcze jakimś cudem pociemniały a nie farbowałam juz długo ,,,,ale to juz sama nie bede kombinowac, bedą pieniążki to sobie pójdę do fryzjera i mi ładnie zrobi :)C do postów nie mam pojęcia, ale raczej sie nie da !!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry