• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

zagubiona a mała bedzie spała w waszym pokoiku czy w swoim???bo zazwyczaj to takie noworodki razem z rodzicami w pokoju śpią. w sumie mój ma 2 lata a w naszym pokoju dalej śpi bo sam nie chce

losiczka ja też czekam na zdjęcia bym się na coś skusiła;-)

reklama
Roza koniecznie musisz mi podac wymiary. Bo ja juz wyroslam ze szkoly he he.Ta torebka ma wysokosci 20 cm a owal 25 cm. Wiec musialabym ja powiekszyc :-) nie ma problemu oczywiscie. Daj znac czy dostalas zdjecia

zagubiona no to w sumie wszystko zaraz bedzie gotowe :) Nadinka bedzie miec na pewno piekny swoje 4 ściany :) a mebelki które w koncu kupiliście ????????????????
Roza wczoraj tutaj dodałam zdjęcie...... przeoczyłaś pewnie :P chciałam taką fryzurkę, a kolor tak jak pisze Karolina ciepły brązik :)
Zobacz załącznik 455658

losiczka to czekam na zdjęcia,:) chyba ze znajdę jakiś inny fason i mi powiesz czy sie podejmiesz :-)
Aga wybacz, juz wpisuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój Jaś do tej pory spał z nami w pokoju, tzn MY w jego heeh ale od tygodnia nastawiam GO aby sam spał i śpi bez problemu do rana :) a MY w salonie, bo potem z Pawełkiem bedziemy w salonie spać, wiec wole Go wcześniej nastawić ze ma swój pokój i sam śpi :)

Polisia TY tez podaj dane :)

Ostatnia edycja:
Losiczko wolałabym jednokolorową i tą rudawą czy to brąz :-)
dostałam:-) zdjęcia,zaraz zmierzę starą i podam. Ta druga odpada:tak:
Jane może akurat wejdziesz punktualnie:-)

Ilonka ładnie,a kolor zdecydowanie taki jak piszesz:-)

Ostatnia edycja:
ilonko Zestaw mebli KLUPŚ KSIĘŻNICZKA 7elem. +gratisy! (2250396438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :D:D:-)

super fryzura bardzo mi sie podoba ja tez mysle by skrocic wlosy bo juz mam za dlugie i mnie wkurzaja

agnieszka mala bedzie spala w swoim bo mamy na tyle male mieszkanie ze nie ma mozliwosci by sypialnie i lozeczko zmiescic w jednym pomieszczeniu tak wiec my z m przenieslismy wszystkie rzeczy i siebie do salonu a pokoik zostawilismy dla malej u mnie dodatkowo jest to ze mam kota z dluga sierscia i psa nie wiem jak zareaguja na nia wiec wole by nie spala z nami w lozku by nic jej nie zrobili w nocy w pokoiku zamontowalismy takie drzwi z moskitiera by widziec co tam sie dzieje i slyszec jak by ich nie bylo ale by zwierzyniec tam nie wlazil bez naszej wiedzy no i od naroznika do pokoiku mam nawet nie metr tak ze daleko nie ma lozeczko bede miala na oku caly czas. Ja wychodze z zalozenia ze kazdy musi miec swoje miejsce w domu ja nigdy z rodzicami nie spalam co prawda lozeczko bylo w tym samym pomieszczeniu co rodzice ale tylko dlatego ze mieli tylko jeden pokoj a np moja siostra spala z nimi w lozku i do dzis mimo ze ma 11 lat do nich lata mama uwaza ze byl to blad i jej lenistwo bo nie chcialo sie jej w nocy wstawac przez co teraz sie nie wysypiaja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
roza wątpię bo mój gin. jest znany z tego, że bardzo długo przyjmuję a pacjentki ma umawiane co 15 minut chyba. ... ale przynajmniej nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mnie zbył albo żeby się śpieszył. Wrażenia po wizycie zawsze równoważą to długie oczekiwanie:)
szkoda mi tylko mojego m bo zawsze biedny się wysiedzi:-( no ale cóż on tylko siedzi a ... my wiadomo co musimy tam robić;-)

Roza to rudawy kolor taki cieniowany. Jezeli chodzi o kuferek to musisz podac mi wymiary.:-)

Ilonko ja wszystko uszyje :-) tylko pamietajcie z eko skory:-). Podaj mi swoj numer to ci wysle zdjecia torebek i kolory materialow. Jak chcesz oczywiscie:-)

Zagubiona to już prawie wszystko masz:-)

Losiczko 25 cm wysoka starczy:-) a szeroka to jak jest:sorry2:? ale ja się na tym znam :baffled:

Jane to razem idziecie:tak: cierpliwości w takim razie:-)

Ostatnia edycja:
zagubiona BAJKA PO PROSTU !!!!!!!!!! NO I JAK TU NIE CHCIEĆ KSIĘŻNICZKI :-D
losiczka a umiałabym uszyć kuferek tzn torebkę taką :-p ale zawracam tyłek CI, wybacz :P

reklama
hej, padam na dziób po tym szkoleniu... zaczęłam przeglądać kilak stron ale rozsadza mi łebek. dobrze, że dziś piątek ;)
Powiedzcie mi kochane jak to jest (stara baba a ma wątpliwości ;))), bo my się tak stresujemy, żeby namierzyć owule, przepraszam, ze nie pamiętam która to pisała, ale myślę, ze większość z nas tak ma. Że się boimy żeby nie stracić cyklu. Jak jest ochota na serduszkowanie z 2 stron to pół biedy , ale czasem ani za wiele siły, ani chęci a owu niby ma być. no ale do czego zmierzam :)... wyczytałam wczoraj, że żeby była córeczka to kilka dni przed owulacją i do 2 dni po trzeba się kochać... więc w sumie ten okres płodny powinien te kilka dobrych dni trwać. Może poczekać w ciągu tych 5-6 dni na ten kiedy największą mamy ochotę... może zdać się na naturę...
A poza tym to wczoraj się dowiedziałam ze moja koleżanka 41 lat jest w ciąży pierwszej a tak długo się starała! więc wszystko jest możliwe, na każdego przyjdzie pora :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry