• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Wszystko pozmieniane tak jak chcecie :)
losiczka jak bede miec pieniążki to wtedy sobie ustalimy, choć myslę nad odcieniem jaki jest teraz modny czyli musztardowy czy karmel :) no ale to juz sie ugadamy jak bede składać zamówienie :) na razie nie chce zawracać CI głowy tym !!! DZIĘKUJE !!!!!!!
Jane trzymam kciuki za wizytę :)

Roszpunka hop hop ?????????????????????????????????

reklama
u mnie też fb normalnie dzia ła.
Zagubiona mebelki śliczne ogólnie to wydaje mi sie ze dla dziewczynek jest wiekszy wybór czy to w ubrankach czy właśnie w wyposarzeniu.

ilonka a co tam u ciebie???Pawełek daje o sobie mocno znać???

Ostatnia edycja:
Losiczka - dokładnie, tu wizyty ciężarnych u lekarzy są w środy, lekarze z Ultrasonografem ze szpitala tez przyjeżdżają tylko w środy, a wcześniej przysyłają zawiadomienie kiedy trzeba się stawić na USG, a że teraz wizyty mam co 2 tyg., to wypada mi akurat w urodzinki, a potem to już co tydzień będę się wizytować u lekarza.

Zagubiona mi fb normalnie dziala :) moze cos masz przestawione ??
Boze na tvn ie bedzie u drzyzgi matki ktore usuwaly swoje dzieci i mowia skrzep krwii alebo jakies inne slowa Boze jak tak mozna
p%C5%82acz.jpg
a tyle osob pragnie dzieci a im to wisialo bo one nie chcialy czegos co wyszlo po sexie ..

Dziękuję za córkę heh może i ładna ale problemów sprawia że hoho, taki wiek i mam nadzieję,że szybko zrozumie swoje błędy i postępowanie.
Polisia tak duża w tym roku 16 lat skończy.

Zagubiona super,że już jesteś w domku a mebelki śliczne:-D

Ilonka
mój synek to Antoś i następną wizytę mam 24.04, poproszę o zmianę w tabelce.

W następnym tygodniu w Rozmowach w toku bedzie o kobietach które usuwały ciąże i tego nie żałują :wściekła/y: Boże..... ja chyba nie bede oglądać bo mnie krew zaleje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:
Aguś - po tym jak mi zszedł kamień z nerki na razie (odpukać ) jest dobrze :) NIc nie boli, jedynie brzuch sie czasem stawia jak za długo chodze czy coś robię, ale ogólnie jest super :) pomijając zgagę i ból kręgosłupa, no ale jakby mnie nic nie bolało to bym nie czuła ze żyje :-p
a Pawełek jest bardzo ruchliwy, to dla mnie nowośc tak naprawde bo Jaś nie kopał tylko sie wypychał a teraz kopniaczki takie dostaje czasem ze aż miło !!!!!!!!!! ale najbardziej lubię jak wypycha rączki , bo leży głową w dół, i na samym dole brzucha czuć takie górki bardzo często :) :-D a U Ciebie widać juz brzuszek co ?????????
Katrina to tak naprawde bedziesz miec spóżniony prezent urodzinowy :) Ja mam według usg termin na 4 sierpnia, urodziny mam 31 lipca a rocznicę ślubu mamy 19 lipca wiec tak czy siak bedzie nasz taki prezent :)

reklama
No to w koncu moge odpisac:-)

Losiczka kochana chcialabym taki sam kolor jesli bedzie szansa:tak:....a czemu sama nie sprubujesz uszyc takiej narzuty.....ja powiem ci ze szyje cos pierwszy raz w zyciu jakos zawsze mnie do tego ciaglo bo mam chrzestna matke krawcowa ale ja tylko z pomyslami przychodzilam a ona je realizowala
Ps szukam dobrej maszyny z roznymi ozdobnymi sciegami moze masz jakas propozycje:sorry2:???
Malami ja kochana na razie tylko pisze o cwiczeniach ale sie jeszcze nie zabralam :-D
Ilonka ja tez mysle ze nastepnym razem musisz zadzwonic i poprosic zeby go wzieli i odstawili do jakiegos przytulku :tak:
Viola coreczka sliczna musisz uwazac bo ci ja jakis mlodzieniec ukradnie:-).
Mam pytanko czy ty szyjesz moze takie rolety bo w przyszlosci chcialabym sie za taka abrac i byc moze ...ba............ napewno bede potrzbowac porady
Rozia ale masz kotke madra :tak:....uwazaj bo kiedys wrocisz do domu a ta bedzie siedziec z popcornem przed tv
Losiczka a dlaczego tak pozno ona chce ci umowic ta wizyte
truskaffka no to super ze bez okazji....romantyk z niego:tak:.......co do meza to nie poszedl na baby ale dzisiaj juz mu chyba nie uciekne :-D
Karolcia dopiero po twoim wpisie zrozumialam co miala Losiczka na mysli z ta 18tka GRATKi:-Di wspolczuje ci tych ciaglych dolkow i problemow z ta cala chalajstra
Zzagubiona to dobrze ze wszystko ok wczoraj juz bylo za pozno zeby do ciebie pisac
Karolcia ja moge ci pomoc co jest do roboty;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry