• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Anulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:*:*:*:*:*:* Boże ale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż sie poryczałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie mówiłam ??????????????????? wiedziałam ze to było zagniezdzenie , no wiedziałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu dziękuję
:-D

Aniu uwierz mi siedzę i ryczę ................. tak strasznie sie cieszę ze Wam sie udało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUDNY TEST !!!!!!! I to w 11 dniu ???????? fiu, fiu :)
losiczka agnes do jutra :) :-)

Ilonko postaram się pamiętać, żeby zapytać :-)

A kolejny termin @ 17.05, dziękuję :-)

Karola dziewczyny są na tamtym wątku

polisia ja też mam to samo jeśli chodzi o posty roszpunki... Też nic nie wiedziałam, a wydawało mi się,że ilonka jej odpisuje...

Katrina dobre z ta energooszcędnością :-)

Karola nie wiem.... A dlaczego chcesz usuwać?

losiczka ja też coś jeszcze mam, to mogę Ci podesłać, bo ja teraz nie biorę

zagubiona super,że się odezwałąś, bo się już martwiłyśmy :-)

doczytałam o postach roszpunki, a dlaczego skasowała?? Niech się nie ukrywa i szybko do nas wraca i niczym się nie przejmuje :-)

katy no nie zdziwiłabym się :-) A jak tam tata i brat?

Ania gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

oj dziewczyny nie dziękujemy co by nie zapeszyć zobaczymy na poniedziałek mam termin @ ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:) popłakałam się sama Piotruś chyba w szoku daję mu test a on na to a co to ?? pytam nie wiesz?? no test no to w ciąży jesteś?? i mu się oczka zaszkliły
jesteśmy szczęśliwi ale także boimy się

Ilonko mam luteine jak ją brać??

dziękuję że jesteś Katy i wy wszystkie tu również :*:*:* muszę ochłonąć bo brzucho boli jak na @ ale wiem że to normalne w tym momencie

Aniu jeszcze raz gratuluje kochana ty moja :************

u mnie dziewuszki jak tak dalej pojdzie i moja niunia wytrzyma jeszcze troszku to moze na urodziny mi prezent zrobi :D 4 maja hehe

reklama
Dziewczyny te nasze dzieciaczki nam takie prezenty zrobią ze hej :)
Aniu no nie wiem moze bierz 2x2 ??????????? ja tak brałam, dopochwową , ale mysle ze bedzie tak OK, nie za mało nie za dużo !!!!!!!!!!!!! Ale bedziesz miec potem aby ciągle brać ???????????????? a moze 1x1 ???? juz sama nie wiem, jesli bedziesz miec ta luteinę na bank ciągle to nie zaszkodzi to 2x2 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry