• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza na zdjeciu w galeri poczekalnia masz zdjecie spodu torebki i w najszerszym miescu ma 25 cm czyli poziomo. Ja mysle ze jezeli ma byc 25cm wysoka to powieksze troszke dol. :-) CZYLI ZAMOWIENIE ZLOZONE????

Ilonko jak bedziesz wysylala mi luteine to wyslij zdjecie torebki takiej jaka bys chciala a ja ci wtedy odpowiem sloneczko i nie zawracasz mi tylka:-)

reklama
Losiczko ha ha dopiero pokapowałam:-D tak zrób, zamówienie złożone:-)

Domiśka ja pisałam, masz rację. Z drugiej strony jak się planuje płeć tonie sposób nie wyliczać a i napięcie jest. i w ciąże zachodzą dziewczyny.
Ja się zdaje na naturę - narazie;-) gratullacje dla koleżanki

O matko o śluzie to nie wiedziałam, skomplikowane to wszystko:szok:

Ostatnia edycja:
Losiczka - no u mnie mieszka pojedynczy egzemplarz, mimo dwóch kolorków w tabelce, a jeśli nie podoba Ci się ta 40-stka wśród cyferek, to jeśli poprawi Ci to humorek to proszę Ilonkę o zmianę i u mnie, bo to juz za nie całe 2 tyg.

Wiem Katrino pamietam ze ty toszke starsza jestes;-) chyba wizyte masz w urodzinki co???

Ilonko zaden problem a kolor jakis inny chcesz niz tam na aukcji??? Bo u mnie torebeczki tez beda po 50zl

reklama
roza idziemy razem bo pracujemy do 17 więc od razu po pracy jedziemy no i m nie opłaca się wracać do domu a potem po mnie wracać.
A mi z drugiej strony nie chce się potem autobusem wracać jakby miał już po mnie nie wrócić...więc na mnie czeka.
Ale nie zawsze miałam tak fajnie. Teraz tak jakoś ze mną chodzi:tak:

karolina
nie daj się!!!! ja też się nie mogę skupić ale nie dziwne skoro cały czas tu wchodzę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry