• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie
przepraszam ze wczoraj nie dalam znac ale duzo sie dzialo do 14 czekalam na wypis pozniej wrorcilam do domku na obiadek po 16 do dziadka na urodzinki mial nadzieje ze w prezencie dostanie wiadomosc ze kolejna KAŚKE ma ( mowi tak na wnuczki) a tu zonk bo przyjechalam z brzuchem heh pozniej do domu wrocilam polozylam sie i odlecialam z srody na czwartek spalam moze z 2h bo na mojej sali polozyli dziewczyne z dzieckiem bardzoooooo rozdartym. Staralam sie was nadrobic ale kurde ponad 30 str przeczytalam i niestety po przeczytaniu wpisu Bobo wszystko zapomnialam, smiac mi sie chce sory bardzo bobo ale to ty szpiegujesz bo jakos nie udzielasz sie tu a po wpisie Ilonki bardzo szybko odpowiedz dalas wielce oburzona chcialam byc neutralna ale wiesz co uwazalam ze jestes inna niestety bardzo sie mylilam. Widac ktore dziewczyny byly naprawde uczciwe i bezposrednie w stosunku do nas od kiedy tylko sie poznalysmy reszta tylko sie podlizywala reszcie takie jest moje zdanie jezeli kogos urazilam mam to w nosie przykro mi bardzo ale przepraszac nie bede bo nie mam za co takie jest moje zdanie.

Silene
[*] przytulam trzymaj sie kochana

losiczko super ze postanowilas swoje torebeczki sprzedawac napewno sie zglosze do ciebie jak bede miala kasiutke

Katy dobrze ze z tata i bratem jest dobrze :*

Karolinko wiesz co ja na twoim miejscu spakowala bym torbe i wrocila do rodzicow skoro uwaza twoj m ze masz go w nosie to nie zdziwi go to ze sie wyniesiesz z tego psychiatryka a moze zrozumie ze i was moze stracic i sie opamieta a jak nie to nie jest was wart

wybaczcie wiecej nie pamietam

reklama
Roza mowisz i masz:-).Zamowienie przyjete tylko prosze mi podac jaki kolor chcesz tej torebki??? No i czy pasuja ci wymiary??? To moj numer tel 509015723 moge ci na twoj numer wyslac zdjecie takiej torebki ktora jes w kolorze czarno smietankowym.

Cholera jasna wkurzam sie ze nie umiem sama wstawiac zdjec :wściekła/y:stare babsko

Ilonko czekam na tel z komfortu by po wykladzine przyjechac i po malutku wynosze z pokoiku wszystko ciuchy juz poprzekladalam do nowej szafy jak juz wysprzata sie wszystko to pochwale sie dzielem mezulka hehe no i moze dzis malowac sie zacznie tyle ze kilka rzeczy w scianach musi moj przerobic tak ze moze juz w przyszlym tyg bedzie pokoik czekal tylko na mebelki ;]

ilonko jeśli możeszto wpisz mnie do tabelki;-)
wiek 24l,ostatni@ 25.01,tp 02,11,2012 i kolejna wizyta 3 maja;-) z góry dziękuje;-)
zagubiona kurcze to juz nie dużo ci zostało!!! a już wszystko dla Nadi macie???

Ilonko chyba zakręcona jestem,a ty nie pisałaś o nowej farbie do włosów?? myślałam że dałaś tez zdjęcie:-D

Zagubiona witaj:-) dobrze że już w domku,oszczędzaj się.

Losiczka kolor - ciekawi mnie, zaraz puszczę ci sygnał. Co do wymiarów to chciałabym taką średnią taką żeby zmieścić dziennik leckyjny:zawstydzona/y:;-) te chyba będą dobre:-D myślałam też o o fiolecie ale jakoś nie wiem..
Poczekam jeszcze na twoje,ja tubiętakie proste torebki bez "udziwnień":-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry