• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Gosiu ....kurcze na mnie to wyluzowanie nie dziala:no:.........moze poprostu zastosuje gwalt co miesieczny :-D:-D:-D:-D:-Dmoze to moj m jest zestresowany a nie ja:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:?????

Tak czy siak bardzo sie ciesze......:tak::tak::tak::tak:tylko ze ja nadal w kolejce:baffled:

Moj tatko jak by ociupinke lepiej, nadal nie moga go operowac ale juz jakos brzunio troszke mniejszy i w cewniku zaczyna sie cos wiecej plynow pokazywac :tak:......zobaczymy co przyniosa najblizsze dni ;-)

reklama
hej dziewczynki:)gosiulek gratuluje dwoch kreseczek na tescie:)))))))))))))))))))))))
ilonka a ty nadal 2 w 1 :-):))))

ja wlasnie wrocilam z pracy i mam pod opieka kolezanki coreczke-bo mamusia poszla urodzic jej wlasnie braciszka:)))))))siedzimy jak na szpilkach od wczorajszego wieczora..rozwarcie teraz na 8cm hihi wiadomosc z przed sekundy wiec moze wkrótce maluszek sie juz urodzi.Ja dzisiaj jakos tak nie mam weny na nic..tak jakby mi smutno bylo troche,nie wiem zreszta..moze itak bo zaczelysmy sie z 3 kumpelkami razem starac-a tu juz wlasnie ta 3 rodzi a ja nadal nic:(((z tego wszystkiego dzisiaj nawet tempki zapomnialam zmierzyc..

katy wierze i trzymam kciukasy ze z tatkiem bedzie juz coraz lepiej :tak::tak::tak:

Gosiu - moje gratulacje i oczywiście baaaaardzo mocno trzymam kciuki
Katy - bardzo się cieszę że z tatą lepiej i nadal trzymam kciuki żeby było lepiej. Kartki jak super zresztą jak zwykle:) Którego do Pl się zbieracie?
Losiczko za Ciebie też trzymam kciukasy :) ;) (na czym zwijałaś???)
asiczka31 - wiem że fajnie i łatwo się mówi ale może więcej luzu i cierpliwości :) macie już 2 więc to najlepszy dowód na to że możecie być rodzicami :) a może dzidzia też chce sie urodzić w czerwcu:) także cierpliwości.
Axa- a Ty jak tam mamuśka??? samopoczucie i w ogóle :)

Asiczka to czekamy na kolejne dzieciatko:-)....po za forum ale co tam ;-)
Dziama my jedziemy 10 sierpnia i juz sie nie moge doczekac :tak:........dupsko nadal duze ale zabijam czas i myslenie robieniem kartek :tak: a tu dla mamy na urodziny IMG_0385.jpgIMG_0386.jpgIMG_0388.jpgIMG_0392.jpg jeszcze nie mam tej techniki opanowanej ale jakos to wyglada ;-)

Cześć dziewczyny,
ja wpadam powiedzieć że życje.
Jeszcze tydzien wytrzymać w robocie i jedziemy na wakacje.
Starania idą nam kiepsko, nie mam ochoty na seks, najchęyniej chciałabnym być w ciąży przez pączkowanie. Nawet nie wiem czy mam owulacje bo wydaje mi sie że drugi raz z rzędu nie miałam. śluz płodny mi zniknął a zawsze miałam go dużo. Okres długo i mocny. Jak sie staramy to mam wizję poronienia i strasznie mnie to blokuje. Bardzo się boje jeszcze raz przez to przechodzić chodź teraz już powoli trace nadzieje czy jeszcze kiedykolwiek uda mi sie zajść w ciąże.

W pracy dobrze, po wakacjach szykuje mi się kilka podróży służbowych.

Gosiulek - gratulacje!

Kasiu ja pamiętałam o starankach.Codziennie liczyłam który to dzień. Psychicznie się wyluzowałam dlatego że wiedziałam że będę jeszcze mieć dziecko (pisałam Ci o tym). I to chyba pomogło.Nie nastawiałam się na ten cykl.A tu...bach
Cieszę się że z tata lepiej...

Ilonko pamiętasz Zjole? też jest w ciąży:tak:

Lori ja się Tobie wcale nie dziwie.Ja też miałam blokadę.Chciałam dziecko ale bałam się tego wszystkiego co później....do rozwiązania.Trzymaj się Kochana.Zobaczysz że jak odpuścisz to się uda. ŚLUZU ja nie widziałąm u siebie w ogóle a jednak musiał być.

Katy - śliczne karteczki, masz udży talent ! ... powinnaś je robić masowo i sprzedawać przez internet :tak:

Gosiulek - ale ja zawsze miałam duuuużo śluzu i to jest dziwne że teraz taka posucha, jajniki też nie bolały ... zobaczymy jak będzie wyglądała temperatura :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry