• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No i jest na swiecie kolejny mały człowieczek:))))Urodzil sie wkoncu:)))Piękniusi zdrowy chłopaczek:)Boze alesmy sie tu juz nadenerwowali,ale mama i dzidzia czuja sie dobrze,a siostrzyczka chce juz pojechac do braciszka:)Jutro rano juz beda w domku.

katy te kartki przesliczne ci wychodza:)))

lori głowa do gory napewno sie uda i tym razem wszystko bedzie ok:)

reklama
No gosiulek tutaj jezeli jest wszystko ok to mame z dzieckiem juz po 6 godzinach wypisuja do domu,a ze kolezanka urodzila dopiero teraz wieczorem-w no to wyjda raniutko:)fajnie;))

Dziama przy takiej rotacji jak jest tutaj to musza tak robic......zrobisz kupsztala i do domu :-D
Tak Gosiu pamietam jak mi mowilas i Bogu dzieki jest jak mowilas :tak:
Lori ja mysle ze ten strach miesza ci w organizmie bo juz sie wszystkie przekonalysmy ze psychika moze duzo :tak:a wiesiolka nie bierzesz????

Ja dzisiaj plodna jestem w kartki :-D:-D:-D:-D no to oglaszam , ktora urodzi pierwsza chlopaka.....od tej chwili ;-);-);-) to dostanie ta karteczke IMG_0394.jpgjeszcze goraca:-)

hej weekendowo!

katka cieszę się ze z tata troszkę lepiej. ale nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam. a karteczki cudne. masz talent

gosiulek gratuluję i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

lori wpadaj częściej. wiem że się boisz ale może właśnie to cię blokuję. uwierz że jeszcze możesz mieć malucha i tym razem będzie wszystko ok a na pewno szybko się uda

piąteczka
super sukienka. a co maluchy dostały?

dziama
no urządzanie domku jest najlepsze. tylko kasy dużo i można szaleć. my skończyliśmy malować pokój Olka. teraz tapetę musze zamówić

roza
udanego wyjazdu i odpoczynku

ilonka
jak tam u ciebie. nadal w dwupaku?

Gosiulka GRATULUJĘ :-):-):-) Ależ super :-):-):-) No to widzę wakacje działają na dziewczynki jak nie wiem co :-) To teraz czekamy na Roze jak wróci z urlopu z pięknym teścikiem :-):-):-)

Katka super,że z tatą troszkę lepiej :-) Miejmy nadzieje,że teraz już pójdzie jak z płatka i szybko zrobią mu operację :-) A kartki jak zwykle super :-):-):-) Ja lubię takie rzeczy :-):-):-)

losiczko bidulko nic nie przechodzi?? :-(

asiczka no to witamy na świecie nowego człowieczka :-):-):-)

Lori fajnie,że jesteś :-) Myślę,że masz blokadę przez to,że sie boisz... :-(:-(:-(

Ja dzisiejszy dzień spędziłam w sklepach :-) Mielismy jechać po prezent dla mnie, ale wpdliśmy do mojej siostry, która ma remont i zaczęliśmy z nią jeździć bo castoramach itp, żeby jej doradzić :-):-):-) Już się nie mogę doczekać jak swoje będziemy urządzać :-):-):-)

Rozia to fajnie sobie czas spedzilas:-) .....ja tez nie moge sie doczekac kiedy bede szalec po castormach i innych sklepach tego typu:tak:
Ja nadal w szale kartkowym:-D..........ale juz trace wene bo moj m :wściekła/y:przyszedl i oznajmil ze chce jechac z chlopakami na kawalerski do ..............................................................................................................................................................AMSTERDAMU:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no chyba go prad popiescil :szok::szok::szok:

reklama
Rozia bo ja sobie juz wyobrazam 5 chlopa w Amsterdamie:szok::szok::szok::szok: bez kobiet:szok::confused::szok::confused::szok::confused::szok:......dodam ze tylko moj bedzie jako małż:baffled:

he he he teraz zauwazylam ze edytowalas posta :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry