• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

gosiulek gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katy &&&&&&&&&&&& za tatę, dobrze jest jakakolwiek poprawa- teraz z dnia na dzień będzie juz tylko lepiej. A karta pewnie jest ilony hi hi. Masz talent. A małża to nie tylko prąd popieścił ale i allah opuścił - przywiąż do kaloryfera, daj młotek i niech sobie amsterdam z głowy wybije

agnes małej wzięłam kuchnię , a synusiowi gadającą piłkę

ilonka jak się czujesz?

lori oj dawno Cię nie było. wiem co czujesz- zresztą reszta dziewczyn też- za bardzo się spinamy i sa efekty- no ale co poradzić????

więcej nie pamietam

miłej niedzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry :)... temperaturka minimalnie w górę to mam od razu lepszy humor ;)

Katy - kolejna karteczka przepiękna! ... baaaaaaardzo bym chciała kiedyś taką dostać :tak: .... ja to bym nawet chciała żeby mojemu się kiedyś trafił kawalerski w Amserdamie, puściłabym go ! .... byle tylko żeby nie wrócił bez zębów albo z tatuarzem na twarzy :sorry2:

Rozia - ja po remomcie u rodziców mam już dość. ... długo nie wejdę do żadnego sklepu budowlanego :confused2:

piateczka - no właśnie zastanawiam się czy wybrać się do gina, ale do tego bym potrzebowała wybrać urlop a mi szkoda, a jak tobie idą staranka?

Ciekawe jak tam Ilonka i Roszpunka :sorry2:

my za godzinkę się zbieramy i jedziemy do hodowli kupić kotka :) ... pamiętacie jak kiedyś chciałam mieć? ... no to teraz mąż się zgodził chyba na pocieszenie .... no ale bardzo się cieszę :-) ... dzisiaj go wybierzemy i wpłaciły kaucje a odbierze po naszym urlopie czyli za jakies 2,5 tygodnia :)

Dzień dobry dziewczynki :-)

Lori ale wiesz, ja swoje będę urządzać, więc to insza inność :-D A jakiej rasy kotka bierzecie??

piateczko to widzę,że zakupy udane dla dzieciaczków i wena jednak przyszła :-D

Miłej niedzieli i ja życzę :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Lorelain :-):-):-):-):-) sloneczko Ty moje jak ja sie ciesze ze sie pojawilas :-) ale prosze Cie nie uciekaj juz :-) no i trzymam kciuki za twoj cykl by sie trafila truskaweczka :-) ja czekam na bąbelka he he

Dzisiaj mam napad sprzatania wiec chyba nici z bąbelka bo zawsze tak mam przed @ :-( no ale to jeszcze pare dni :-)

Katy piekne karteczki ciekawe czy ja sie takiej kiedys doczekam:sorry::sorry::sorry: mam nadzieje ze tatko lepiej :-)

Milego dnia babeczki :-)

Ilonko Pawelek przy cycu :-D:-D:-D

Witam i ja ...........nadal 2w1 :-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :crazy: :angry:
Ja to nawet juz nie myślę o tym bo szkoda nerwów...małemu sie nie śpieszy mimo ze my sobie nie próżnujemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :sorry2::sorry2::happy2::happy2::happy2: takze nie mam co liczyć ze NIEDZIELA jest moja !!!!!!!!!!!!! .......:-(
Co prawda rano mnie tak szyjka bolała ze myslałam ze sie skręce z bólu ale co ........... NICO !!!!!!!!!! :wściekła/y:

Lori świetnie ze jesteś !!!!!!!!!!!!!! I proszę juz nas nie opuszczać , razem zawsze raźniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::-):-):-):-) Super ze mąz sie zgodził na kociaka......... jak juz bedzie w domu to sie pochwal :-)
Rozia ja uwielbiam szwędać sie po sklepach - ogólnie WSZYSTKICH heheehe :-) :-D:tak:
Katy a to sobie małż wymyslił :szok: hihihi !!!!!!!!!!!!!!! :sorry2: no i co zamierzasz zrobić ????????????? puścisz ze smyczy ???????????????????? :-p:-p:-p:-):-)
Piąteczko dzieciaki sami sobie wybrali prezenty czy TY juz sama kupiłaś bez ich wiedzy ????????????????????
Mój Jaś uwielbia te kuchnie, :sorry2: hehe,.... jak chodzimy do znajomych gdzie są 2 dziewczynki to on sobie w kącie siądze i sie bawi i gotuje :-D

Roszpunka jeszcze wczoraj była nie rozpakowana i chyba tez sie to nie zmieni na razie z tego co pisała mi ..... :sorry:

MIŁEJ NIEDZIELKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Losiczka Pawełek nie przy cycu ale przy pęcherzu robi mi rozróbę a raczej przy szyjce .. .....!!!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziś chrzest Naszej pierwszej kruszynki forumowej NADINKI !!!!!!!!!!!!! :-)

Ostatnia edycja:
dziewczynki jakoś tak mi sam nagle wpadł pomysł do głowy. i prezenty są

losiczka prosze mi tu nie tracic nadziei

ilonka no masz ci los- Pawełek rozrabia zamiast wychodzić

WSZYSTKIM NASZYM MAGDALENOM ŻYCZĘ DZIŚ SPEŁNIENIA MARZEŃ

reklama
Katy - jak dziś tata :) a z kartkami zaszalałaś :) ale znam to jak wena przyjdzie trudno się oprzeć :)
Ilonka - a ja myślałam że ty juz na porodówce wygrywasz kartkę od katy heheheh
Piateczko - dziękuje i proszę ucałować moją imienniczkę.
Zagubiona- ciekawa jestem jak tam dzisiejsza uroczystość, jak mała dała koncert w Kościele czy jak aniołek była? no i ciotki na foty czekają i relacje
Katriny dawno nie było.... ciekawe jak Puchatek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry