• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzisiaj przejechalam okolo 14 km na rowerku z moja psiapsiolka (24 lata) ja jechalam bez zadyszki a ona pod gorke prowadzila rower:baffled: no dumna bylam z siebie :cool2::cool2::cool2:

Kurcze mnie caly czas boli ten zebodól :-(

reklama
Hejka
Piateczka
mezulek moj juz zrezygnowal z wyjazdu stwierdzil:tak: ze kase lepiej wydac na budowe i dobrze bo mial by przesrane jak by pojechal;-);-);-) ja bym mu taki Kuwejt tu urzadzila ze by popamietal, mnie by np na Ibize na panienski nie puscil wiec jest po rowno :-D
Lori jesli chcesz moge ci wyslac;-):tak:;-) ......fajnie ze usmiech pojawil sie na twojej buzce nie wazne za czyja sprawa :-)
Ilonka moj mezus czasami potrafi mnie zaskoczyc i pomysli:-D:-D:-D ...........ja tez wyczytalam na Fb ze Nadia ma dzisiaj chrzest:tak: .....Najlepszego dla niej , niech ja aniolki strzega :-):-):-)
ZZagubiona kochana wszystkiego naj...naj...naj z okazji imienin :-):-):-)
Dziama wlasnie rozmawialam ze szwagrem i wychodzi na to ze poprawy nie ma:no: , on poprostu nie mowi wszystkiego mamie, bo i po co.
Piateczka Losiczka widze ze sie nudzilyscie na bb dzisiaj a ze nawet nie wskoczyl wam temat seksu to sie dziwie:szok::-D:szok:
Gosiulek ja ostatnio jak bylam w ciazy tez na samym poczatku zlapalam okropny bol zeba ale nic nie moglam zrobic i dentysta tez nic nie poradzil:no: bo spuchlam a pozniej mi przeszlo :tak:
Ania ja tez dzisiaj cale popoudnie spedzialam na ogrodzie:tak: i nad pudeleczkiem do kartki slubnej ale w sumie zrobilam tylko wieczko :-) a tu zdjatko IMG_0408.jpgIMG_0410.jpgIMG_0411.jpg

Dobranoc bo chyba nie ma juz nikogo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry