• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

DZIEN DOBRY :-):-):-):-):-):-)
KATY same piękności Ci wychodzą..............:tak::tak::tak::tak: powinnas na tym zarabiac...........:tak::tak::tak:

Mąż oddelegowany - liczy ze jak wróci Pawełek bedzie juz spać w swoim łóżeczku- ale nie jego doczekanie- nogi zaciskam i do piatku nie rodzę :-D:-D:-D:-D:-D NO WAY :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry dziewczynki

katy ilonka ma rację- niezłą kaskę byś mogła zgarnąć za te karteczki- cudne. Zdrówka dla taty, badźmy dobrej mysli

ilonka ha ha - to ściskaj mocno- choc jak Pawełek sie zdecyduje wyjść to Ci nawet to nie pomoże :-D:-D

Dziendoberek :-):-):-)

Katy cuda robisz :-) Ja narazie nie mam weny na moje torebki :sorry2: czerpie z lata ile sie da ponurymi wieczorami bede wymyslac:-)

Ilonko jak ja ci zazdroszcze bo wiem ze z kazdym nowym dniem zastanawiasz sie czy to dzisiaj??? Poczekaj do srody he he .Ja zobacze plusika ( he he marzenie) a ty urodzisz. Czyli Tobie wyjdzie mi wejdzie :-D:-D:-D i rownowaga w przyrodzie bedzie :-D

Moj m byl we Francji jak bylam w ciazy z Szymonkiem na ostatnich nogach. Wrocil tydzien przed porodem tyle ze maly wyszedl 2 tyg przed terminem :-)
Mnie gebusia nadal boli cholerka jasna :wściekła/y: zaraz zadzwonie do tej p. doktor

Piateczko i jak tam ;-);-);-)

Milego dnia :-)

Gosiulku ja we wtorek tydz temu mialam wyrywana bolaca 8 :-( i do dzisiaj mnie boli. Ale dzwonilam do lekarki mam przyjsc wlozy mi znowu lekarstwo i to ponoc normalne ze tak dlugo sie goji :-(

A Ty jak sie czujesz???:-):-):-)

Piateczko no tak powinno byc :-)

Kurcze długo mimo wszystko.Ja jakoś nie kojarzę żeby mnie tak długo bolało po wyrwaniu zęba.Niech przestanie w końcu.
Ja czuję się bardzo dobrze. Chciałabym załatwić tego zęba żeby mieć z głowy.
Ciąża na razie mi nie dokucza choć dzisiaj czuję już że w brzuchu coś się dzieje....w tym dobrym znaczeniu.
Przez dwie ciąże miałąm niesamowite mdłości więc mam nadzieję że teraz bedzie lepiej.

Dziewczynki Losiczko,Piąteczko zobaczycie prędzej niż Wam się wydaje dwie kreseczki:tak:Trzymam mocno kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry